כמו שהבטחתי בפסח הזה אני מתמקדת במתכונים עם הפחמימה האהובה – תפוח אדמה. את הפירה הזה לא תוכלו להפסיק לאכול, פירה כתום רך ומפנק…
פטריות ממולאות בשר ברוטב
אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם
משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג
כמו שהבטחתי בפסח הזה אני מתמקדת במתכונים עם הפחמימה האהובה – תפוח אדמה. את הפירה הזה לא תוכלו להפסיק לאכול, פירה כתום רך ומפנק…
4 תפוחי אדמה בינוניים קלופים
1 בטטה בינונית קלופה
100 גרם חמאה
מלח, פלפל
מעט אגוז מוסקט
אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם
אחד הסירים היותר טעימים שפשוט לא תפסיקו לאכול ממנו! השילוב של הבשר הרך עם הבצלים
אני יודעת שיש מלא מתכונים חגיגיים עכשיו, אבל את הנתח הזה אתם חייבים בשולחן שלכם!
רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים
האם ישנה דרך להכין את הפירה הזה פרווה?