אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

מתכון לממרח פסטו בזיליקום ביתי

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

צנצנת אחת

שיתוף המתכון

יצאתי אל הגינה וזה הכה בי- שיח הבזיליקום נהפך עצום! עבר בערך שבוע עד שהחלטתי לעשות מעשה, לקטוף את הבזיליקום, להפריד את העלים ולהכין את הממרח הנצחי פסטו בזיליקום. הכנתי לכם מתכון מפורט איך להכין בזיליקום ביתי מושלם שמשתלב כמעט עם כל דבר ובמיוחד ברוטב לפסטה. (מתכון לפסטה פסטו)

מרכיבים:

  • 3 כוסות של עלי בזיליקום נקיים ושטופים
  • 3 שיני שום
  • חצי כוס שמן זית
  • 30 גרם אגוזי מלך \ צנוברים
  • 30 גרם גבינת פרמז’ן מגוררת
  • מלח

אופן הכנה:

השיטה הקלאסית להכנת הפסטו היא עם מכתש ועלי- מכניסים את המצרכים, כותשים אותם בעזרת המכתש והעלי לממרח לא דק מדי והפסטו מוכן

השיטה הקלה יותר היא במעבד המזון, ובכל מקרה שיטת ההכנה זהה:

1. אל מעבד המזון עם להב פלדה נכניס שיני שום קלופות, אגוזי מלך או צנוברים (אני מעדיפה את הטעם של אגוזי המלך), גבינת פרמז’ן ומלח ונתחיל לעבד לממרח.
2. נוסיף את עלי הבזיליקום ונתחיל לזלף את שמן הזית לאט פנימה. את עלי הבזיליקום נכניס יחסית בסוף אחרת עיבוד יתר גורם לממרח להפוך שחור ולא ירוק

  • המתכון לפסטה פסטו נמצא כאן
  • הממרח נשמר במקרר עד שלושה שבועות

שיתוף המתכון

0 0 votes
דירוג מתכון
קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

פטריות ממולאות בשר ברוטב

אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם

אוסובוקו ובצלים ממולאים

אחד הסירים היותר טעימים שפשוט לא תפסיקו לאכול ממנו! השילוב של הבשר הרך עם הבצלים

נתח בריסקט עם ירקות שורש

אני יודעת שיש מלא מתכונים חגיגיים עכשיו, אבל את הנתח הזה אתם חייבים בשולחן שלכם!

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן