מתכון לפריטטה

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

4 מנות

שיתוף המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב telegram

כולם מתים על חביתה, אבל מה קורה שמשדרגים אותה עם ירקות, קצת גבינות והופכים אותה לפשטידה רצינית! פריטטה מושלמת הנה המתכון

מרכיבים:

  • ברוקולי שנחלט במים רותחים
  • 5-6 עגבניות שרי חצויות
  • 3 תפוחי אדמה בייבי \ תפוח אדמה 1 גדול
  • חצי בצל חתוך לרצועות
  • 5 ביצים
  • חצי כוס חלב
  • מעט גבינה צהובה
  • מעט גבינה בולגרית \ פטה
  • מלח, פלפל

אופן הכנה:

  1. על קרש החיתוך נכין את כל הירקות החתוכים. נחתוך דק את תפוחי האדמה, נחמם מעט שמן זית במחבת ונניח את תפוחי האדמה.
  2. אחרי כמה דקות נוסיף את שאר הירקות ונטגן אותם למשך כמה דקות. נכבה את האש ונוציא את הירקות לצינון קצר
  3. בקערה נטרוף היטב ביצים, חלב, גבינות מלח ופלפל. נוסיף את הירקות לקערה ונטרוף היטב
  4. נחמם 2 כפות שמן זית באותה מחבת ונשפוך את תערובת הביצים והירקות.
  5. אחרי כמה דקות שהקצוות מתחילים להתגבש, נכניס את הפריטטה לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 10-15 דקות
  • ניתן להחליף את הירקות בכל מה שאוהבים
  • מומלץ להגיש מיד

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן