אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

מתכון לעוגת שיש תפוזים

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

תבנית בקוטר 24/26

שיתוף המתכון

באמת שאין טעימה כמו עוגה בחושה קלה להכנה שהיא בול ליד הקפה, בול לשבת והכי מפנקת שיש והתבנית המהממת הזו עושה אותה אפילו עוד יותר מושלמת….נכון מפרידים פה ביצים אבל באמת שזה לא ילחיץ אתכם כי זה שתי שניות וזה החלק הכי ״מורכב״ כאן! ממליצה ממש ללכת להכין

את התבנית היפה הזו תוכלו לרכוש באתר של פוד אפיל ויש לכם 20% הנחה לרכישה על כל האתר על קוד קופון: פלפלת

מצרפת לכם קישור ישיר לאתר שלהם ממש כאן

מרכיבים:

5 ביצים

כוס וחצי סוכר

כוס שמן

כוס מיץ תפוזים

שקית אבקת אפייה

2 כפות שקדים טחונים (אפשר להחליף בקוקוס)

2 ורבע כוסות קמח לבן

שקית סוכר וניל

2 כפות קקאו

אופן הכנה:

1. נפריד את הביצים. בקערת מיקסר עם וו להקצפה נכניס את החלבונים עם חצי כוס סוכר ונקציף יחד עד לקבלת קצף לבן

2. בקערה נפרדת נערבב חלמונים עם כוס סוכר, תפוזים, שמן ונערבב היטב. נכניס פנימה בתנועות קיפול עדינות את החלבונים המוקצפים

3. ננפה פנימה את היבשים שלנו ונערבב עד לאיחוד של הכל

4. נעביר שליש מהבלילה לקערה נפרדת ונערבב עם קקאו

5. נשמן תבנית לעוגה ונכניס את התערובת הבהירה ומעליה את התערובת השוקולדית. בעזרת מרית או שיפוד ניצור צורת שיש בעוגה

6. נאפה בתנור שחומם מראש ל170 מעלות בחום עליון תחתון ונאפה למשך 35 דקות או עד ששיפוד יוצא לח

7. נצנן היטב ונגיש עם אבקת סוכר

שיתוף המתכון

0 0 votes
דירוג מתכון
קבל התראות
עדכן על
guest
2 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
Margalit swissa

יש טעות במרכיבים
כתוב 2 ורבע כוסות סוכר
לדעתי היא התכונה ל2 ורבע כות קמח תופח

המתכונים האחרונים בבלוג

פטריות ממולאות בשר ברוטב

אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם

אוסובוקו ובצלים ממולאים

אחד הסירים היותר טעימים שפשוט לא תפסיקו לאכול ממנו! השילוב של הבשר הרך עם הבצלים

נתח בריסקט עם ירקות שורש

אני יודעת שיש מלא מתכונים חגיגיים עכשיו, אבל את הנתח הזה אתם חייבים בשולחן שלכם!

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן