אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

מתכון לעוגיות שוקולד צ’יפס מושחתות

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

15 עוגיות

שיתוף המתכון

כבר הרבה זמן אני מתכננת להכין עוגיות שוקולד צ’יפס שוקולדיות במיוחד, נמסות ושמנמנות. תכינו כמות כפולה אי אפשר להפסיק לנשנש את העוגיות האלו.

מרכיבים:

  • 3 כוסות קמח
  • 200 גרם חמאה מומסת
  • חצי כוס סוכר לבן
  • חצי כוס סוכר חום (אפשר גם דמררה)
  • 2 ביצים גדולות
  • חצי כפית סודה לשתייה
  • חצי כפית אבקת אפייה
  • כפית תמצית וניל
  • 200-300 גרם שוקולד מריר קצוץ (לא דק מדי, לפי מידת המתיקות שתבחרו), ניתן לשלב שוקולד מריר ושוקולד לבן
  • חצי כפית מלח

אופן הכנה:

  1. אל קערת המיקסר עם וו גיטרה נכניס סוכר, חמאה, ביצים, תמצית וניל ונקציף מעט.
  2. בקערה נפרדת נערבב את החומרים היבשים: קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. נכניס לקערת המיקסר את קערת היבשים ונערבב טוב עד להטמעה מוחלטת
  3. נכניס את השוקולד הקצוץ ונערבב מעט עד שהשוקולד יגיע לכל בצק העוגיות
  4. נתחיל ליצור כדורים: עדיף להכין את העיגולים בגודל בינוני, בערך 50 גרם כל כדור. את הכדורים נניח על תבנית עם נייר אפייה ונכניס להקפאה למשך שעה.
  5. כעבור שעה נעביר את הכדורים ישירות מהמקפיא את התנור ונאפה 20 דקות בחום 180 מעלות.
  6. העוגיות טעימות חמות אך לדעתי טעימות יותר ביום למחרת.

שיתוף המתכון

דירוג ממוצע 4.8 / 5. כמות דירוגים 109

עדיין לא דירגו את הכתבה / מתכון, דרגו אותו :)

קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

פנקייק מושלם

בכל שבת אצלנו יש נוהל שבת! בלילה מהירה ופנקייקים מושלמים ומפנקים. כל אחד בוחר את

תבשיל אוסובוקו חגיגי

התבשיל הכי חגיגי שיהיה על שולחן החג שלכם, נתח אוסובוקו מרשים שמתבשל ביין אדום ביחד

עוף בדבש בתבנית אחת

זה המתכון שאתם חייבים בשולחן החג שלכם! העוף יוצא עסיסי מאוד, אני השתמשתי בפרגיות עם

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן