חנוכה שמח: איך להכין דונאטס
אני ממש אוהבת את חנוכה, זה אחד החגים האהובים עליי. הוא חורפי ומלא בפחמימות שמנמנות שמחממות את הלב. הכנתי לכם
משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג
אני ממש אוהבת את חנוכה, זה אחד החגים האהובים עליי. הוא חורפי ומלא בפחמימות שמנמנות שמחממות את הלב. הכנתי לכם
מי לא אוהב פיצה? יש בה הכל, אפשר להוסיף עליה מה שרוצים והיא ממש קלה להכנה. אחרי שחזרתי מאיטליה החשק
הרוגלך הזה הוא נשנוש שאי אפשר להפסיק לאכול. ככל שהם יותר קטנים, ככה אוכלים מהם יותר ויותר. ההכנה שלהם דורשת
אני מתה על קרם קוקוס! אני אוהבת להכין איתו תבשילים, קינוחים ושייקים. המתכון הזה מושלם לארוחת צהריים או לגוון איתו
מכירים את זה שבא לכם להכין עוגה מטורפת, משוגעת, עוגת אינסטגרם כזאת? והאמת שזה נראה ממש קשה. יש כל כך
אני ממש אוהבת לאפות ובשבת אצלנו בבית תמיד מככבת עוגת השמרים שוקולד. בשבת האחרונה רציתי קצת לגוון ולהכין משהו שונה,
לפני הסופ”ש תמיד יש לי חשק להוריד קצת בבצקים ובפחמימות, כי לא משנה מה, הסופ”ש שלי תמיד מסתיים עם בטן
חציל, בשר, רוטב עגבניות עשיר, מושלם! לפניכם מתכון למוסקה בצורה קצת שונה: גלילות חצילים ממולאות בשר שנחות על רוטב עגבניות
שמבורכ הוא מאפה לא כל כך מוכר, שיש בו עולם ומלואו! מאפה שמרים שנאפה בחום גבוה, ממולא תפוח אדמה ומעל