אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found
מאפינס שיבולת שועל

מתכון למאפינס שיבולת שועל

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

20 מאפינס

שיתוף המתכון

זה קל להכנה, זה טעים וזה בול לארוחת בוקר או ארוחת ארבע קלה. זה מלא במרכיבים בריאים והקטנטנים שלכם באמת יעופו על זה. והוא כמובן ללא מוצרי חלב…

מרכיבים:

  • 2 כוסות קמח כוסמין מלא
  • 1 כוס שיבולת שועל דקה
  • שקית אבקת אפייה
  • חצי כפית אבקת סודה לשתייה
  • כוס חלב שקדים
  • חצי כוס פירות יער מעוכים \ בננה \ רסק תפוחים \ תותים מעוכים
  • חצי כוס מייפל אמיתי טהור
  • רבע כוס סוכר חום כהה
  • רבע כוס שמן
  • 2 ביצים
  • כפית תמצית וניל איכותית

אופן הכנה:

  1. בקערה נערבב את כל החומרים היבשים: קמח, שיבולת שועל, סודה לשתייה, אבקת אפייה, סוכר חום
  2. בקערה נוספת נטרוף היטב את כל החומרים הרטובים: חלב שקדים, מייפל, שמן, ביצים, תמצית וניל ולבסוף הפרי
  3. נתחיל למזג את הקערות כשנעביר מקערת היבשים בכל פעם קצת ונטמיע בקערת הרטובים עד להיטמעות מוחלטת
  4. נעביר את הבלילה לתבניות מאפינס עד גובה 3\2 מהתבנית
  5. נכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות בטורבו ל15-20 דקות ועד שקיסם יוצא לח והמאפינס תפוחים וכהים מלמעלה
  • אני השתמשתי במחית פירות יער קפואה שהפשרתי ומעכתי. אפשר להחליף לכל פרי אחר שמתאים במרקם ואפשר למעוך אותו למחית
  • ניתן להחליף לקמח לבן רגיל
  • ניתן להחליף לחלב סויה

שיתוף המתכון

0 0 votes
דירוג מתכון
קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

פטריות ממולאות בשר ברוטב

אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם

אוסובוקו ובצלים ממולאים

אחד הסירים היותר טעימים שפשוט לא תפסיקו לאכול ממנו! השילוב של הבשר הרך עם הבצלים

נתח בריסקט עם ירקות שורש

אני יודעת שיש מלא מתכונים חגיגיים עכשיו, אבל את הנתח הזה אתם חייבים בשולחן שלכם!

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן