אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכון לפלפלונים ממולאים

אני ממש אוהבת ממולאים! הפעם הכנתי את גרסת הפלפלונים, פלפלים קטנים ממולאים בשר ואורז שהם בול בגודל. הם דקים מהפלפלים הגדולים והם יוצאים פשוט מדהים בתנור

שיתוף המתכון

מרכיבים

  • 20 פלפלונים / 10 פלפל שושקה
  • חצי קילו בשר טחון
  • בצל קצוץ
  • חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
  • כוס וחצי אורז עגול
  • חצי כפית בהרט
  • חצי כפית פפריקה
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית כמון
  • רסק קטן
  • שתי שיני שום כתושות לרוטב:
  • 400 מל מחית עגבניות חלקה (השתמשתי במוטי)
  • חצי כוס מים
  • כף סילאן
  • שתי שיני שום כתושות
  • חצי כפית בהרט
  • מלח ופלפל לפי הטעם

שלבי הכנה

1. נתחיל מלבשל את האורז לפי הוראות היצרן – אני שמה פחות מים ממה שכתוב על השקית. על כוס אורז- כוס וחצי מים. 2. נחמם מעט שמן במחבת ונטגן בצל, נוסיף את הבשר ונפורר עד שמשנה גוון. נוסיף תבלינים, שום, פטרוזיליה ורסק. נוסיף את האורז המבושל ונערבב. 3. נרוקן את הפלפלים, נמלא במילוי ונניח בתבנית. נערבב את כל חומרי הרוטב ונמזוג מעל. נסגור ונכניס לתנור על חום 180 מעלות בטורבו למשך שעה ורבע. נוודא כעבור חצי שעה שיש מספיק מים בתבנית.

גלריית תמונות

0 0 votes
דירוג מתכון
guest
2 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
פאר חוה

למה צריך לבשל את האורז לפני?אפשר לשים ישר לא?!

הקופונים שלי

קופון לפוד אפיל (food appeal)

20% הנחה על כל החנות

מידע נוסף

קופון להני – heny

15% הנחה על כל מוצרי האתר

מידע נוסף

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן