אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

מתכון לקרפ כמו בדוכנים

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

7 קרפים

שיתוף המתכון

יש מישהו שיכול לעבור ליד ריח קרפ בדוכן ולא לעצור? ריח ממכר שפשוט עושה חשק לאכול! אז קבלו מתכון לקרפ ביתי משלושה מרכיבים, קל להכנה וטעים במיוחד. כתבתי לכם גם טיפים כדי שייצא לכם קרפ ממש כמו בדוכנים. את הקרפ השארתי נטרלי, לא מלוח ולא מתוק כדי שתהיה אפשרות לשלב אותו בכל ארוחה

מרכיבים:

  • 2 ביצים
  • 2 כוסות קמח מנופה
  • 2.5 כוסות חלב

למריחה: ממרח שאוהבים

מעט חמאה למריחה על המחבת

טיפים חשובים:

1. את מוט העץ תניחו במים ככה יהיה לכם קל לבצע את הסיבוב על המחבת בלי שהבלילה תידבק
2. ⁠נשמן עם חמאה את המחבת ונספוג עם נייר סופג ככה שהצבע יהיה אחיד ולא יהיו חלקים שרופים בקרפ
3. ⁠השאירו את הקרם ניטרלי בלי סוכר בבלילה ואז תוכלו להשתמש בו גם למילוי מתוק וגם למילוי מלוח
4. ⁠תנו לבלילה לנוח חצי שעה ככה שהמשקעים ירדו למטה והבלילה תהיה כמה שיותר חלקה , אפשר גם להעביר דרך מסננת
5. ⁠חשוב לא לשים הרבה בלילה כדי שהקרפ יהיה דק כמה שניתן

אופן הכנה:

  1. נערבב בקערה קמח, ביצים וחלב
  2. נחמם מחבת קרפים ונמרח מעט חמאה. את החמאה נספוג עם נייר סופג
  3. נוציא את מקל העץ מהמים, נניח חצי מצקת מהבלילה ונמרח עם מקל העץ
  4. נטגן משני הצדדים מעט
  5. נמרח במילוי אהוב ונקשט

שיתוף המתכון

0 0 votes
דירוג מתכון
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

פרגיות ואינטריה בסיר אחד

תבשיל מושלם בסיר אחד! האינטריה הקלאסית בשילוב פרגיות ותבלינים. סיר שהילדים וגם אתם ממש ממש

מאפה האלים בגרסה משודרגת

מנה קלילה קלה ומרשימה שמכינים באמת בחמש דקות, מינימום מצרכים וזה יוצא כל כך טעים!

לחם שום תלושותי

אני קוראת למתכון הזה: פחמימה מנחמת. לחם שום תלושותי שפשוט כיף לאכול, מלא בטעם והכי

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן