אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכון לפסטייה מרוקאית

סתיו סעדון המוכשרת הגיעה ללמד אותי איך להכין את הפסטייה שלה, זו שהיא מכינה כבר שנים ותמיד מסתיימת ראשונה בשולחן החג! יצא מדהים, לצד ריבת בצל זה הביס המושלם

שיתוף המתכון

מרכיבים

  • קילו פרגית קצוצה
  • חבילת ערמונים בואקום
  • 2 בצלים חתוכים לרצועות
  • חופן צימוקים
  • חצי כפית בהרט
  • כפית פפריקה
  • חצי כפית קינמון
  • מלח, פלפל
  • חבילת עלי פילו מופשרים
  • שמן לשימון העלים
  • להגשה: אבקת סוכר, קינמון

שלבי המתכון צולמו בוידאו לרשתות החברתיות

למעבר לוידאו

שלבי הכנה

  1. נטגן את הבצל עד להזהבה במשך כמה דקות. חשוב שהבצל יקבל גוון עמוק שיוסיף לטעם. נוסיף את התבלינים והפרגית ונטגן את הכל. נוסיף את הערמונים והצימוקים, נערבב וניתן למילוי להצטנן.
  2. על משטח עבודה נניח שני עלים. נשמן אותם היטב ונניח מילוי במרכז. ניצור את הצורה כפי שהיא מופיעה בסרטון, נהדק ונעביר לתבנית עם נייר אפייה.
  3. נשמן מעט מלמעלה ונכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות עד שהפסטייה זהובה מאוד.
  4. נבזוק אבקת סוכר וקינמון מעל הפסטייה
  5. אפשר להכין מראש ולחמם לפני ההגשה בתנור בחןם נמוך

גלריית תמונות

0 0 votes
דירוג מתכון
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
Bookmark (0)
Please login to bookmarkClose

No account yet? Register

הקופונים שלי

קופון לפוד אפיל (food appeal)

20% הנחה על כל החנות

מידע נוסף

קופון להני – heny

15% הנחה על כל מוצרי האתר

מידע נוסף

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן