אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

10 יחידות

שיתוף המתכון

סתיו סעדון המוכשרת הגיעה ללמד אותי איך להכין את הפסטייה שלה, זו שהיא מכינה כבר שנים ותמיד מסתיימת ראשונה בשולחן החג! יצא מדהים, לצד ריבת בצל זה הביס המושלם

מרכיבים:

  • קילו פרגית קצוצה
  • חבילת ערמונים בואקום
  • 2 בצלים חתוכים לרצועות
  • חופן צימוקים
  • חצי כפית בהרט
  • כפית פפריקה
  • חצי כפית קינמון
  • מלח, פלפל
  • חבילת עלי פילו מופשרים
  • שמן לשימון העלים
  • להגשה: אבקת סוכר, קינמון

אופן הכנה:

  1. נטגן את הבצל עד להזהבה במשך כמה דקות. חשוב שהבצל יקבל גוון עמוק שיוסיף לטעם. נוסיף את התבלינים והפרגית ונטגן את הכל. נוסיף את הערמונים והצימוקים, נערבב וניתן למילוי להצטנן.
  2. על משטח עבודה נניח שני עלים. נשמן אותם היטב ונניח מילוי במרכז. ניצור את הצורה כפי שהיא מופיעה בסרטון, נהדק ונעביר לתבנית עם נייר אפייה.
  3. נשמן מעט מלמעלה ונכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות עד שהפסטייה זהובה מאוד.
  4. נבזוק אבקת סוכר וקינמון מעל הפסטייה
  5. אפשר להכין מראש ולחמם לפני ההגשה בתנור בחןם נמוך

שיתוף המתכון

0 0 votes
דירוג מתכון
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

לחמניות בזיגוג דבש

שילוב של בייגלה ירושלמי ופרצעל בזיגוג דבש ובמיוחד לראש השנה! לחמניה טעימה ורכה מבפנים שהכי

כרישה ממולאת

סיר טעים, צמחוני וטבעוני, שמתאים לכולם! הכרישה מקבלת זיגוג עדין מרוטב הרימונים והסילאן והטעם שמתקבל

קרפ כמו בדוכנים

יש מישהו שיכול לעבור ליד ריח קרפ בדוכן ולא לעצור? ריח ממכר שפשוט עושה חשק

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן