אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכון ללחמניות בזיגוג דבש

שילוב של בייגלה ירושלמי ופרצעל בזיגוג דבש ובמיוחד לראש השנה! לחמניה טעימה ורכה מבפנים שהכי תשמח על שולחן החג

שיתוף המתכון

מרכיבים

  • חצי קילו קמח לבן מנופה
  • כף מחוקה שמרים יבשים
  • רבע כוס שמן זית
  • כף סוכר
  • כף דבש
  • כוס ו3/4 מים פושרים
  • כפית מלח
  • לזיגוג: נערבב יחד רבע כוס דבש ורבע כוס מים חמים

שלבי הכנה

  1. אל קערת המיקסר עם וו לישה נכניס את כל החומרים ואת המים נכניס בהדרגה תוך לישה. את המלח נוסיף לבסוף. נלוש הכל טוב במשך 8 דקות עד לקבלת בצק רך שנמתח בקלות ולא נקרע.
  2. נעביר את הבצק להתפחה בקערה עם כיסוי למשך שעה.
  3. נוציא את האוויר מהבצק ונחלק לכדורים במשקל 50 גרם. נרדד כל חלק לנחש ארוך ונסובב מעט לקבלת צורת ספירלה. נגלגל כל שתי רצועות יחד ונסובב ביחד ללחמניה.
  4. בקערה נניח כף סילאן עם מים חמים ובקערה נוספת שומשום. נטבול את הלחמניות במים ובבייגלה ונעביר לתבנית עם נייר אפייה.
  5. נכסה ונניח להתפחה נוספת של חצי שעה. בינתיים נחמם תנור בחום עליון תחתון ל180 מעלות.
  6. נכניס את הלחמניות לאפייה למשך 25 דקות או עד שהן זהובות ואפויות

גלריית תמונות

0 0 votes
דירוג מתכון
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
Bookmark (0)
Please login to bookmarkClose

No account yet? Register

הקופונים שלי

קופון לפוד אפיל (food appeal)

20% הנחה על כל החנות

מידע נוסף

קופון להני – heny

15% הנחה על כל מוצרי האתר

מידע נוסף

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן