אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכון לטוסט מוקרם כמו בנאפיס

אין מנה יותר נוסטלגית מטוסט מוקרם כמו בנאפיס! מנה שזורקת אותי שנים אחורה, קלה להכנה וטעימה ברמות על. חובה להשתמש בג׳בטה כדי להגיע לטעם המקורי והכי חשוב מלאאאא גבינה לא להתקמצן! המתכון המלא מחכה לכם פה למטה

שיתוף המתכון

מרכיבים

  • 2 ג׳בטות חצויות
  • סלסלת פטריות שמפניון ופורטבלו
  • חצי כפית מלח ופלפל
  • חצי כפית אגוז מוסקט מגורר
  • 200 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • 2 כפיות קרונפלור
  • 50 גרם חמאה
  • 2 שיני שום כתושות
  • שמנת לבישול 9% או 15%

שלבי הכנה

  1. במחבת נחמם חמאה, נחתוך את הפטריות לרצועות ונטגן במחבת. נוסיף שום כתוש ואת התבלינים
  2. נוסיף חצי מכמות השמנת ואת החצי השני נערבב עם הקרונפלור. נוסיף למחבת ונערבב עד לקבלת רוטב סמיך
  3. על כל חצי ג׳בטה נניח רוטב ונפזר גבינה צהובה
  4. נכניס לתנור ב200 מעלות למשך עשר דקות עד להקרמה של הטוסט

גלריית תמונות

0 0 votes
דירוג מתכון
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
Bookmark (0)
Please login to bookmarkClose

No account yet? Register

הקופונים שלי

קופון לפוד אפיל (food appeal)

20% הנחה על כל החנות

מידע נוסף

קופון להני – heny

15% הנחה על כל מוצרי האתר

מידע נוסף

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן