את פלפלת אני מכירה בערך מגיל 5,
כמעט כל מפגש שלנו כלל בצורה כלשהי אוכל.
לצאת לאכול יחד, להכין אוכל יחד, בקיצור שתי בחורות שאוהבות לאכול ולא מתביישות בזה.
הזמן עבר ואני נשארתי בתוך העולם הזה, הסיבה העיקרית היא שגם המשפחה שלי מאוד בתוך העולם הזה!
לכן טסתי ללמוד ונשארתי בתחום.
עוד בתחילת הדרך כשפלפלת פתחה את הבלוג שלה
ידענו שיבוא יום ונעשה יחד שיתוף פעולה מגניב.
לפני שלושה שבועות בערך דיברנו והחלטנו שאת שיתוף הפעולה הראשון נעשה לכבוד ולנטיין דיי.
כשישבתי בבית מול קלסר המתכונים המפוצץ שלי
היה לי מאוד ברור שמה שאני הולכת להכין יהיה עם שוקולד!
חוץ מהעובדה ששוקולד זה המתוק האהוב עליי!
זה הקינוח המושלם ליום האהבה!
למי שלא יודע שוקולד גורם לנו למצב רוח טוב!
בשוקולד יש כאמור כמויות קטנות של טריפטופן(חומצת אמינו), שבו משתמש הגוף כדי לייצר סרוטונין(מוליך עצבי). יותר סרוטונין – יותר שמחה והנאה.
בנוסף, בשוקולד יש חומר עם שם מסובך לא פחות, שנקרא פנילאלנין. הוא מעלה תחושות של משיכה והתרגשות.
אולי זו הסיבה שבגללה נהוג להביא שוקולד לדייט ראשון?
את הקינוח הזה בניתי מכמה מתכונים שונים,
וכך יצא לו בר שוקולד עם שכבת קרמל וציפוי רושה!
הקינוח יושב על תחתית בצק פריך
כשמעליה ישנה שכבה של טופי קרמל,
ומעל מוס שוקולד אוורירי!
את כל הטוב הזה עוטף ציפוי שוקולד רושה עם שבבי אגוזי לוז,
ואם זה לא מספיק לקישוט 3 תלוליות של קרם שוקולד עשיר
ואיך אפשר בלי נגיעה של מקלות שוקולד מטומפרר!
אז? כבר נכנסתם למטבח? קחו איזה קוביית שוקולד ותתחילו לעבוד?