אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכון לקרקרים מקמח כוסמין מלא

זה כל כך פשוט להכנה וזה כל כך טעים שאין שום סיבה בעולם שלא תכינו את זה ממש ממש עכשיו! הקרקרים הכי פריכים שיש, מקמח כוסמין מלא ועם תוספות שאתם יכולים לבחור בעצמכם. 10 דקות עבודה וזה מוכן.

שיתוף המתכון

מרכיבים

3 וחצי כוסות קמח כוסמין בהיר \ מלא (אני הכנתי עם מלא) 3\1 כוס שמן צמחי 1 כוס מים חמים 1 כפית מלח חצי כוס שומשום \ גרעיני חמניה \ גרעינים אחרים מכל סוג שאתם חושבים שיתאימו לקרקר. אני השתמשתי בשומשום.

שלבי הכנה

  1. בקערה גדולה מערבבים קמח, שמן, מים ומלח עד להיווצרות בצק ומניחים מכוסה במגבת חצי שעה על השיש.
  2. כעבור חצי שעה, מחלקים את הבצק לשני חלקים.
  3. על גבי נייר אפייה מניחים מחצית מכמות השומשום ומרדדים את הבצק על גבי השומשום כדי שהוא ייכנס אל תוך בצק הקרקר. מעל לבצק המרודד מניחים עוד קצת שומשום ומרדדים עד להיווצרות שכבת בצק דקיקה. לא לשכוח שמדובר בקרקרים והם צריכים להיות דקים ופריכים.
  4. את הבצק חותכים לריבועים או כל צורה אחרת שתרצו, ומכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש ב180 מעלות, חום עליון תחתון (לא טורבו) למשך 20-25 דקות. הקרקרים צריכים להיות אפויים טוב אך צריך להיזהר שהם לא נשרפים.
  5. מוציאים את התבנית מהתנור ומחכים עד להצטננות מוחלטת של הקרקרים. מושלם!
  • הקרקרים נשמרים בקופסה אטומה עד שבוע-שבוע וחצי בטמפ' החדר

גלריית תמונות

0 0 votes
דירוג מתכון
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
Bookmark (0)
Please login to bookmarkClose

No account yet? Register

הקופונים שלי

קופון לפוד אפיל (food appeal)

20% הנחה על כל החנות

מידע נוסף

קופון להני – heny

15% הנחה על כל מוצרי האתר

מידע נוסף

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן