מתכון לקציצות סלק

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

20 קציצות

אם לא מתחשק לכם בשר ועוף אבל בא לכם ארוחת צהריים עשירה ומזינה, קציצות סלק יהיו מנה מצוינת. הנה מתכון פשוט וקליל עבורן.

מרכיבים:

  • 1 חבילה סלק בואקום \ 3 סלקים מבושלים וקלופים
  • 2 ביצים
  • חצי צרור כוסברה קצוצה
  • בצל בינוני
  • חצי כוס קמח כוסמין
  • 2 שיני שום כתושות
  • מלח, פלפל

אופן הכנה:

  1. במעבד מזון או על בעזרת פומפייה נגרד את הסלקים לתוך קערה גדולה. אם הסלקים מבושלים מומלץ לסחוט אותם היטב לאחר שמגרדים אותם.
  2. את הבצל נקצוץ דק ונטגן אותו במעט שמן זית במחבת עד לשקיפות. נוסיף אותו לסלק.
  3. נוסיף קמח, ביצים טרופות, כוסברה, שום ומלח ופלפל.
  4. נערבב את העיסה טוב טוב. צריך לראות שהעיסה אינה נוזלית מדי ואם כן, במידת הצורך להוסיף קמח.
  5. בעזרת ידיים רטובות ניצור קציצות ונניח על תבנית עם נייר אפייה.
  6. נכניס לתנור שחומם מראש על חום של 180 מעלות למשך חצי שעה. לאחר רבע שעה נהפוך את הקציצות כדי שיאפו היטב משני הצדדים.
  • מומלץ להגיש לצד טחינה או יוגורט מתובל
  • את הקציצות ניתן להפוך טבעוניות ולהמיר את הביצים ב3 כפות טחינה

דרגו את המתכון

דירוג ממוצע 4.6 / 5. כמות דירוגים 76

אהבתם את המתכון? שתפו אותו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב print
שיתוף ב email

קבלו עדכונים על מתכונים חדשים

התגובות שלכם

avatar

המתכונים האחרונים בבלוג

חצי שעה

לחמניות בית ספר רכות

הן רכות כמו עננים והן יבואו לכן בול לכל כריך שתרצו בכל יום. הן קלות

רוצים להישאר מעודכנים במתכונים החדשים?

עקבו אחרי באינסטוש או הורידו את האפליקציה

דילוג לתוכן