מתכון לקציצות סלק

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

20 קציצות

שיתוף המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב telegram

אם לא מתחשק לכם בשר ועוף אבל בא לכם ארוחת צהריים עשירה ומזינה, קציצות סלק יהיו מנה מצוינת. הנה מתכון פשוט וקליל עבורן.

מרכיבים:

  • 1 חבילה סלק בואקום \ 3 סלקים מבושלים וקלופים
  • 2 ביצים
  • חצי צרור כוסברה קצוצה
  • בצל בינוני
  • חצי כוס קמח כוסמין
  • 2 שיני שום כתושות
  • מלח, פלפל

לגרסה ללא גלוטן:

השתמשו בקמח ללא גלוטן

אופן הכנה:

  1. במעבד מזון או על בעזרת פומפייה נגרד את הסלקים לתוך קערה גדולה. אם הסלקים מבושלים מומלץ לסחוט אותם היטב לאחר שמגרדים אותם.
  2. את הבצל נקצוץ דק ונטגן אותו במעט שמן זית במחבת עד לשקיפות. נוסיף אותו לסלק.
  3. נוסיף קמח, ביצים טרופות, כוסברה, שום ומלח ופלפל.
  4. נערבב את העיסה טוב טוב. צריך לראות שהעיסה אינה נוזלית מדי ואם כן, במידת הצורך להוסיף קמח.
  5. בעזרת ידיים רטובות ניצור קציצות ונניח על תבנית עם נייר אפייה.
  6. נכניס לתנור שחומם מראש על חום של 180 מעלות למשך חצי שעה. לאחר רבע שעה נהפוך את הקציצות כדי שיאפו היטב משני הצדדים.
  • מומלץ להגיש לצד טחינה או יוגורט מתובל

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן