מתכון להום פרייז בתנור: חמאה, צ'ילי ותפוחי אדמה פריכים

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

4 מנות

שיתוף המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב telegram

איך להכין הום פרייז ביתיים מושלמים? המון חמאה והרבה צ'ילי יעשו עבודה מדהימה, המתכון הקליל לפניכם.

מרכיבים:

  • 5 תפוחי אדמה בינוניים
  • 100 גרם חמאה מומסת
  • 4 כפות רוטב צ'ילי חריף
  • 4 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • חצי כפית תבלין צ'ילי
  • כפית פפריקה מתוקה
  • מלח, פלפל
  • מעט שמן זית
  • מעט שומשום

אופן הכנה:

  1. את תפוחי האדמה נחתוך לקוביות עם הקליפה ונניח על תבנית תנור עם נייר אפייה, נבזוק מעט שמן זית מעל ונכניס לתנור שחומם מראש ל200 מעלות למשך 30 דקות. לאחר רבע שעה נהפוך את הקוביות כדי שיושחמו מכל הצדדים
  2. אל קערה גדולה נכניס את החמאה המומסת ובאמצעות מטרפה נטרוף אותה כדי לקבל מרקם אוורירי יותר. נוסיף את רוטבי הצ'ילי ואת תבלין הצ'ילי ונמשיך לטרוף עוד 3 דקות בערך.
  3. כאשר תפוחי האדמה מוכנים נוציא אותם מהתנור ונערבב אותם בקערה עם מלח, פלפל, פפריקה ורוטב החמאה. נדאג שכל תפוחי האדמה מצופים ברוטב.
  4. נחזיר את תפוחי האדמה לתנור ונאפה עם הרוטב 15 דקות על חום גבוה (220 מעלות).
  5. נוציא את ההום פרייז מהתנור ונבזוק מעט שומשום מעל. מומלץ להגיש חם

רוצים להישאר מעודכנים במתכונים החדשים?

עקבו אחרי באינסטוש או הורידו את האפליקציה

דילוג לתוכן