אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found
הום פרייז

מתכון להום פרייז בתנור: חמאה, צ’ילי ותפוחי אדמה פריכים

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

4 מנות

שיתוף המתכון

איך להכין הום פרייז ביתיים מושלמים? המון חמאה והרבה צ’ילי יעשו עבודה מדהימה, המתכון הקליל לפניכם.

מרכיבים:

  • 5 תפוחי אדמה בינוניים
  • 100 גרם חמאה מומסת
  • 4 כפות רוטב צ’ילי חריף
  • 4 כפות רוטב צ’ילי מתוק
  • חצי כפית תבלין צ’ילי
  • כפית פפריקה מתוקה
  • מלח, פלפל
  • מעט שמן זית
  • מעט שומשום

אופן הכנה:

  1. את תפוחי האדמה נחתוך לקוביות עם הקליפה ונניח על תבנית תנור עם נייר אפייה, נבזוק מעט שמן זית מעל ונכניס לתנור שחומם מראש ל200 מעלות למשך 30 דקות. לאחר רבע שעה נהפוך את הקוביות כדי שיושחמו מכל הצדדים
  2. אל קערה גדולה נכניס את החמאה המומסת ובאמצעות מטרפה נטרוף אותה כדי לקבל מרקם אוורירי יותר. נוסיף את רוטבי הצ’ילי ואת תבלין הצ’ילי ונמשיך לטרוף עוד 3 דקות בערך.
  3. כאשר תפוחי האדמה מוכנים נוציא אותם מהתנור ונערבב אותם בקערה עם מלח, פלפל, פפריקה ורוטב החמאה. נדאג שכל תפוחי האדמה מצופים ברוטב.
  4. נחזיר את תפוחי האדמה לתנור ונאפה עם הרוטב 15 דקות על חום גבוה (220 מעלות).
  5. נוציא את ההום פרייז מהתנור ונבזוק מעט שומשום מעל. מומלץ להגיש חם

שיתוף המתכון

דירוג ממוצע 4.7 / 5. כמות דירוגים 79

עדיין לא דירגו את הכתבה / מתכון, דרגו אותו :)

קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

פנזרוטי

השמן כבר מוכן לחנוכה, אז אם בא לכם לקבל את האורחים עם מאפה מלוח לפתיחה

פנקייק מושלם

בכל שבת אצלנו יש נוהל שבת! בלילה מהירה ופנקייקים מושלמים ומפנקים. כל אחד בוחר את

תבשיל אוסובוקו חגיגי

התבשיל הכי חגיגי שיהיה על שולחן החג שלכם, נתח אוסובוקו מרשים שמתבשל ביין אדום ביחד

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן