אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found
פירה בטטה

מתכון לפירה תפוח אדמה ובטטה במרקם קרמי

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

4 מנות

שיתוף המתכון

כמו שהבטחתי בפסח הזה אני מתמקדת במתכונים עם הפחמימה האהובה – תפוח אדמה. את הפירה הזה לא תוכלו להפסיק לאכול, פירה כתום רך ומפנק…

מרכיבים:

4 תפוחי אדמה בינוניים קלופים

1 בטטה בינונית קלופה

100 גרם חמאה

מלח, פלפל

מעט אגוז מוסקט

אופן הכנה:

  1. את תפוחי האדמה והבטטה מקלפים ומבשלים עד שהם רכים לחלוטין
  2. מסננים ממים ומשאירים בסיר מעט ממי הבישול לטובת הפירה עצמו
  3. מחזירים את תפוחי האדמה ובטטה לסיר או לקערה חדשה יחד עם מי הבישול ובאמצעות מועך פירה מביאים את תפוחי האדמה והבטטה למרקם חלק.
  4. בעודם חמים מוסיפים את החמאה ומחכים לרגע עד להמסתה בתוך התערובת. מוסיפים את המלח, הפלפל ומעט אגוז מוסקט.
  5. ועכשיו הטריק כדי להגיע למרקם חלק באמת: באמצעות מטרפה נטמיע את החמאה בתוך הפירה עד לקבלת תערובת חלקה ממש

שיתוף המתכון

דירוג ממוצע 4.7 / 5. כמות דירוגים 43

עדיין לא דירגו את הכתבה / מתכון, דרגו אותו :)

קבל התראות
עדכן על
guest
2 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
לאה

האם ישנה דרך להכין את הפירה הזה פרווה?

המתכונים האחרונים בבלוג

פנזרוטי

השמן כבר מוכן לחנוכה, אז אם בא לכם לקבל את האורחים עם מאפה מלוח לפתיחה

פנקייק מושלם

בכל שבת אצלנו יש נוהל שבת! בלילה מהירה ופנקייקים מושלמים ומפנקים. כל אחד בוחר את

תבשיל אוסובוקו חגיגי

התבשיל הכי חגיגי שיהיה על שולחן החג שלכם, נתח אוסובוקו מרשים שמתבשל ביין אדום ביחד

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן