מתכון לפירה תפוח אדמה ובטטה במרקם קרמי

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

4 מנות

שיתוף המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב telegram

כמו שהבטחתי בפסח הזה אני מתמקדת במתכונים עם הפחמימה האהובה – תפוח אדמה. את הפירה הזה לא תוכלו להפסיק לאכול, פירה כתום רך ומפנק…

מרכיבים:

4 תפוחי אדמה בינוניים קלופים

1 בטטה בינונית קלופה

100 גרם חמאה

מלח, פלפל

מעט אגוז מוסקט

אופן הכנה:

  1. את תפוחי האדמה והבטטה מקלפים ומבשלים עד שהם רכים לחלוטין
  2. מסננים ממים ומשאירים בסיר מעט ממי הבישול לטובת הפירה עצמו
  3. מחזירים את תפוחי האדמה ובטטה לסיר או לקערה חדשה יחד עם מי הבישול ובאמצעות מועך פירה מביאים את תפוחי האדמה והבטטה למרקם חלק.
  4. בעודם חמים מוסיפים את החמאה ומחכים לרגע עד להמסתה בתוך התערובת. מוסיפים את המלח, הפלפל ומעט אגוז מוסקט.
  5. ועכשיו הטריק כדי להגיע למרקם חלק באמת: באמצעות מטרפה נטמיע את החמאה בתוך הפירה עד לקבלת תערובת חלקה ממש

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן