מתכון לפירה תפוח אדמה ובטטה במרקם קרמי

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

4 מנות

כמו שהבטחתי בפסח הזה אני מתמקדת במתכונים עם הפחמימה האהובה – תפוח אדמה. את הפירה הזה לא תוכלו להפסיק לאכול, פירה כתום רך ומפנק…

מרכיבים:

4 תפוחי אדמה בינוניים קלופים

1 בטטה בינונית קלופה

100 גרם חמאה

מלח, פלפל

מעט אגוז מוסקט

אופן הכנה:

  1. את תפוחי האדמה והבטטה מקלפים ומבשלים עד שהם רכים לחלוטין
  2. מסננים ממים ומשאירים בסיר מעט ממי הבישול לטובת הפירה עצמו
  3. מחזירים את תפוחי האדמה ובטטה לסיר או לקערה חדשה יחד עם מי הבישול ובאמצעות מועך פירה מביאים את תפוחי האדמה והבטטה למרקם חלק.
  4. בעודם חמים מוסיפים את החמאה ומחכים לרגע עד להמסתה בתוך התערובת. מוסיפים את המלח, הפלפל ומעט אגוז מוסקט.
  5. ועכשיו הטריק כדי להגיע למרקם חלק באמת: באמצעות מטרפה נטמיע את החמאה בתוך הפירה עד לקבלת תערובת חלקה ממש

דרגו את המתכון

דירוג ממוצע 4.7 / 5. כמות דירוגים 43

אהבתם את המתכון? שתפו אותו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב print
שיתוף ב email

קבלו עדכונים על מתכונים חדשים

התגובות שלכם

avatar

המתכונים האחרונים בבלוג

חצי שעה

לחמניות בית ספר רכות

הן רכות כמו עננים והן יבואו לכן בול לכל כריך שתרצו בכל יום. הן קלות

רוצים להישאר מעודכנים במתכונים החדשים?

עקבו אחרי באינסטוש או הורידו את האפליקציה

דילוג לתוכן