אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

פירה בטטה

מתכון לפירה תפוח אדמה ובטטה במרקם קרמי

כמו שהבטחתי בפסח הזה אני מתמקדת במתכונים עם הפחמימה האהובה – תפוח אדמה. את הפירה הזה לא תוכלו להפסיק לאכול, פירה כתום רך ומפנק…

שיתוף המתכון

מרכיבים

4 תפוחי אדמה בינוניים קלופים 1 בטטה בינונית קלופה 100 גרם חמאה מלח, פלפל מעט אגוז מוסקט

שלבי הכנה

  1. את תפוחי האדמה והבטטה מקלפים ומבשלים עד שהם רכים לחלוטין
  2. מסננים ממים ומשאירים בסיר מעט ממי הבישול לטובת הפירה עצמו
  3. מחזירים את תפוחי האדמה ובטטה לסיר או לקערה חדשה יחד עם מי הבישול ובאמצעות מועך פירה מביאים את תפוחי האדמה והבטטה למרקם חלק.
  4. בעודם חמים מוסיפים את החמאה ומחכים לרגע עד להמסתה בתוך התערובת. מוסיפים את המלח, הפלפל ומעט אגוז מוסקט.
  5. ועכשיו הטריק כדי להגיע למרקם חלק באמת: באמצעות מטרפה נטמיע את החמאה בתוך הפירה עד לקבלת תערובת חלקה ממש

גלריית תמונות

0 0 votes
דירוג מתכון
guest
2 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
לאה

האם ישנה דרך להכין את הפירה הזה פרווה?

Bookmark (0)
Please login to bookmarkClose

No account yet? Register

הקופונים שלי

קופון לפוד אפיל (food appeal)

20% הנחה על כל החנות

מידע נוסף

קופון להני – heny

15% הנחה על כל מוצרי האתר

מידע נוסף

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן