מתכון לפוטטוס – תפוחי אדמה פריכים בתנור

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

4 מנות

הם פריכים ממש מבחוץ ורכים מאוד מבפנים… תפוחי אדמה שלא תפסיקו לאכול עטופים בהמון תבלינים. מכינים אותם ב5 דקות ואחרי חצי שעה הם מוכנים לזלילה!

מרכיבים:

  • 5 תפוחי אדמה בינוניים
  • כפית תבלין על האש \ תבלין גריל (אל תוותרו על התבלין הזה, הוא עושה את כל הטעם!)
  • חצי כפית אורגנו יבש
  • חצי כפית אבקת שום כתוש
  • חצי כפית פפריקה מתוקה
  • מלח גס
  • פלפל שחור
  • 4\3 כוס שמן זית

אופן הכנה:

  1. את תפוחי האדמה נרחוץ טוב ונחתוך אותם לפלחים בצורת משולשים. נכניס את כל תפוחי האדמה החתוכים לקערה גדולה
  2. אל תוך הקערה נוסיף את התבלינים ואת שמן הזית. נערבב היטב את תפוחי האדמה עם התבלינים ונדאג שכל תפוחי האדמה מצופים שמן זית
  3. ניתן לתפוחי האדמה לנוח רבע שעה עם כל התבלינים
  4. על גבי תבנית עם נייר אפייה נניח את כל תפוחי האדמה המתובלים ומעליהם ניצוק את שמן הזית שנותר בקערה. נאפה בתנור שחומם מראש ל220 מעלות למשך 25 דקות או עד להזהבה מוחלטת שלהם. תפוחי האדמה אמורים לקבל גוון זהוב עמוק ואפילו להשחים מעט בצדדים אך בפנים להישאר רכים.
  • מומלץ לאכול מיד
  • מומלץ להגיש לצד מטבל מיונז שום

דרגו את המתכון

דירוג ממוצע 4.8 / 5. כמות דירוגים 60

אהבתם את המתכון? שתפו אותו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב print
שיתוף ב email

קבלו עדכונים על מתכונים חדשים

התגובות שלכם

avatar

המתכונים האחרונים בבלוג

חצי שעה

לחמניות בית ספר רכות

הן רכות כמו עננים והן יבואו לכן בול לכל כריך שתרצו בכל יום. הן קלות

רוצים להישאר מעודכנים במתכונים החדשים?

עקבו אחרי באינסטוש או הורידו את האפליקציה

דילוג לתוכן