אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכון לפוטטוס – תפוחי אדמה פריכים בתנור

הם פריכים ממש מבחוץ ורכים מאוד מבפנים… תפוחי אדמה שלא תפסיקו לאכול עטופים בהמון תבלינים. מכינים אותם ב5 דקות ואחרי חצי שעה הם מוכנים לזלילה!

שיתוף המתכון

מרכיבים

  • 5 תפוחי אדמה בינוניים
  • כפית תבלין על האש \ תבלין גריל (אל תוותרו על התבלין הזה, הוא עושה את כל הטעם!)
  • חצי כפית אורגנו יבש
  • חצי כפית אבקת שום כתוש
  • חצי כפית פפריקה מתוקה
  • מלח גס
  • פלפל שחור
  • 4\3 כוס שמן זית

שלבי הכנה

  1. את תפוחי האדמה נרחוץ טוב ונחתוך אותם לפלחים בצורת משולשים. נכניס את כל תפוחי האדמה החתוכים לקערה גדולה
  2. אל תוך הקערה נוסיף את התבלינים ואת שמן הזית. נערבב היטב את תפוחי האדמה עם התבלינים ונדאג שכל תפוחי האדמה מצופים שמן זית
  3. ניתן לתפוחי האדמה לנוח רבע שעה עם כל התבלינים
  4. על גבי תבנית עם נייר אפייה נניח את כל תפוחי האדמה המתובלים ומעליהם ניצוק את שמן הזית שנותר בקערה. נאפה בתנור שחומם מראש ל220 מעלות למשך 25 דקות או עד להזהבה מוחלטת שלהם. תפוחי האדמה אמורים לקבל גוון זהוב עמוק ואפילו להשחים מעט בצדדים אך בפנים להישאר רכים.
  • מומלץ לאכול מיד
  • מומלץ להגיש לצד מטבל מיונז שום

גלריית תמונות

0 0 votes
דירוג מתכון
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
Bookmark (0)
Please login to bookmarkClose

No account yet? Register

הקופונים שלי

קופון לפוד אפיל (food appeal)

20% הנחה על כל החנות

מידע נוסף

קופון להני – heny

15% הנחה על כל מוצרי האתר

מידע נוסף

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן