מתכון לפשטידת קישואים וגבינות ללא גלוטן

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

תבנית בקוטר 26

שיתוף המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב telegram

גם למי שלא אוכל גלוטן מגיע מתכונים שווים.. לא? אז קבלו את המתכון לפשטידת קישואים, גבינות ויוגורט מנצחת בלי טיפת גלוטן ועם טעם משגע!

מרכיבים:

  • 3-4 קישואים בגודל בינוני
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • 2 ביצים
  • 50 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
  • 50 גרם גבינת קשקבל \ גבינה קשה אחרת
  • מעט אגוז מוסקט
  • חופן בצל ירוק קצוץ
  • מלח, פלפל

אופן הכנה:

  1. בפומפייה או במעבד מזון מגרדים את הקישוא. מניחים את הקישוא במסננת ומחכים שהנוזלים שלו יירדו. סוחטים את הקישוא ומניחים בקערה גדולה
  2. מוסיפים שמנת חמוצה, ביצים, גבינות, תבלינים ובצל ירוק. אפשר להוסיף גם טימין, עירית, בזיליקום
  3. מערבבים הכל היטב ומניחים בתבנית משומנת. מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 35-40 דקות. הפשטידה צריכה לצאת זהובה מעט מלמעלה. הכניסו קיסם כדי לבדוק שהמרכיבים אכן התגבשו לפשטידה.
  • ניתן לשמור את הפשטידה עד 5 ימים במקרר
  • ניתן להכין את הפשטידה ולהקפיא אותה, לחמם אותה בתנור לפני ההגשה
  • ניתן להחליף את הבצל הירוק בירוקים אחרים שאתם אוהבים

רוצים להישאר מעודכנים במתכונים החדשים?

עקבו אחרי באינסטוש או הורידו את האפליקציה

דילוג לתוכן