אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכון לפשטידת קישואים וגבינות ללא גלוטן

גם למי שלא אוכל גלוטן מגיע מתכונים שווים.. לא? אז קבלו את המתכון לפשטידת קישואים, גבינות ויוגורט מנצחת בלי טיפת גלוטן ועם טעם משגע!

שיתוף המתכון

מרכיבים

  • 3-4 קישואים בגודל בינוני
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • 2 ביצים
  • 50 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
  • 50 גרם גבינת קשקבל \ גבינה קשה אחרת
  • מעט אגוז מוסקט
  • חופן בצל ירוק קצוץ
  • מלח, פלפל

שלבי הכנה

  1. בפומפייה או במעבד מזון מגרדים את הקישוא. מניחים את הקישוא במסננת ומחכים שהנוזלים שלו יירדו. סוחטים את הקישוא ומניחים בקערה גדולה
  2. מוסיפים שמנת חמוצה, ביצים, גבינות, תבלינים ובצל ירוק. אפשר להוסיף גם טימין, עירית, בזיליקום
  3. מערבבים הכל היטב ומניחים בתבנית משומנת. מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 35-40 דקות. הפשטידה צריכה לצאת זהובה מעט מלמעלה. הכניסו קיסם כדי לבדוק שהמרכיבים אכן התגבשו לפשטידה.
  • ניתן לשמור את הפשטידה עד 5 ימים במקרר
  • ניתן להכין את הפשטידה ולהקפיא אותה, לחמם אותה בתנור לפני ההגשה
  • ניתן להחליף את הבצל הירוק בירוקים אחרים שאתם אוהבים

גלריית תמונות

0 0 votes
דירוג מתכון
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
Bookmark (1)
Please login to bookmarkClose

No account yet? Register

הקופונים שלי

קופון לפוד אפיל (food appeal)

20% הנחה על כל החנות

מידע נוסף

קופון להני – heny

15% הנחה על כל מוצרי האתר

מידע נוסף

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן