אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found
העראיס לפני הגשה

מתכון לעראיס ביתי

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

10 חצאי פיתות

שיתוף המתכון

פיתה, בשר טחון, תבלינים… מה עוד אפשר לבקש? פיתה עראיס היא מתכון מושלם לארוחת צהריים טעימה ביותר ומפנקת שמכינים ממש בקלות

מרכיבים:

  • 5 פיתות חצויות
  • 800 גרם בשר טחון + שומן כבש
  • חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
  • 1 בצל קצוץ דק
  • כף תבלין בהרט
  • כפית קינמון
  • כפית פפריקה
  • מלח, פלפל
  • שמן זית

אופן הכנה:

  1. בקערה גדולה נערבב את הבשר. חשוב לבקש מהקצב בשר עם שומן כבש שמעורבב בבשר הטחון. שומן הכבש יוסיף לעראיס את הטעם המקורי והעשיר שלו. אפשר גם בלי אך מאוד מומלץ עם למי שאוהב.
  2. אל הקערה נוסיף בצל, תבלינים ופטרוזיליה ונערבב היטב לפחות 4 דקות.
  3. כעת, אל כל חצי פיתה נכניס בשר ונפזר אותו באופן אחיד בפיתה. על הפיתות להיות שמנמנות אך לא מדי כדי שנוכל לצלות אותן כראוי על הגריל
  4. נמרח כל פיתה בשמן זית משני הצדדים
  5. את הפיתות נצלה על מחבת פסים \ על המנגל. במחבת פסים על מנת שהפיתה תתבשל טוב מומלץ להתחיל מלהניח את הפיתה עם החלק הפתוח שלה על הגריל. לאחר מכן נצלה כל צד בערך 4 דקות
  • מומלץ להגיש לצד טחינה וירקות
  • הפיתות נשמרות במקרר עד 4 ימים וניתן לחמם אותן בתנור כדי לשמור על קראנצ’יות

שיתוף המתכון

דירוג ממוצע 4.7 / 5. כמות דירוגים 114

עדיין לא דירגו את הכתבה / מתכון, דרגו אותו :)

קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

פנקייק מושלם

בכל שבת אצלנו יש נוהל שבת! בלילה מהירה ופנקייקים מושלמים ומפנקים. כל אחד בוחר את

תבשיל אוסובוקו חגיגי

התבשיל הכי חגיגי שיהיה על שולחן החג שלכם, נתח אוסובוקו מרשים שמתבשל ביין אדום ביחד

עוף בדבש בתבנית אחת

זה המתכון שאתם חייבים בשולחן החג שלכם! העוף יוצא עסיסי מאוד, אני השתמשתי בפרגיות עם

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן