אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

העראיס לפני הגשה

מתכון לעראיס ביתי

פיתה, בשר טחון, תבלינים… מה עוד אפשר לבקש? פיתה עראיס היא מתכון מושלם לארוחת צהריים טעימה ביותר ומפנקת שמכינים ממש בקלות

שיתוף המתכון

מרכיבים

  • 5 פיתות חצויות
  • 800 גרם בשר טחון + שומן כבש
  • חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
  • 1 בצל קצוץ דק
  • כף תבלין בהרט
  • כפית קינמון
  • כפית פפריקה
  • מלח, פלפל
  • שמן זית

שלבי הכנה

  1. בקערה גדולה נערבב את הבשר. חשוב לבקש מהקצב בשר עם שומן כבש שמעורבב בבשר הטחון. שומן הכבש יוסיף לעראיס את הטעם המקורי והעשיר שלו. אפשר גם בלי אך מאוד מומלץ עם למי שאוהב.
  2. אל הקערה נוסיף בצל, תבלינים ופטרוזיליה ונערבב היטב לפחות 4 דקות.
  3. כעת, אל כל חצי פיתה נכניס בשר ונפזר אותו באופן אחיד בפיתה. על הפיתות להיות שמנמנות אך לא מדי כדי שנוכל לצלות אותן כראוי על הגריל
  4. נמרח כל פיתה בשמן זית משני הצדדים
  5. את הפיתות נצלה על מחבת פסים \ על המנגל. במחבת פסים על מנת שהפיתה תתבשל טוב מומלץ להתחיל מלהניח את הפיתה עם החלק הפתוח שלה על הגריל. לאחר מכן נצלה כל צד בערך 4 דקות
  • מומלץ להגיש לצד טחינה וירקות
  • הפיתות נשמרות במקרר עד 4 ימים וניתן לחמם אותן בתנור כדי לשמור על קראנצ'יות

גלריית תמונות

0 0 votes
דירוג מתכון
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
Bookmark (1)
Please login to bookmarkClose

No account yet? Register

הקופונים שלי

קופון לפוד אפיל (food appeal)

20% הנחה על כל החנות

מידע נוסף

קופון להני – heny

15% הנחה על כל מוצרי האתר

מידע נוסף

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן