אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

מתכון לעוגת המייפל הטובה בעולם

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

2 אינגליש קייק

שיתוף המתכון

אני מבטיחה לכם, לא רק שזאת העוגה הקלה בעולם היא גם עוגת המייפל הכי טובה בעולם. מערבבים הכל בקערה אחת ומכניסים לתנור. בלי הקצפות, בלי הפרדות ובלי בלאגן. העוגה שהכי כיף לפתוח איתה את היום.

מרכיבים:

לבלילה:

  • 3 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 3 שקיות סוכר וניל
  • חצי כוס קוקוס
  • 3/4 כוס שמן קנולה / סויה
  • 1 שמנת חמוצה
  • כוס קמח לבן + חצי כפית א.אפיה
  • כפית תמצית וניל

לציפוי:

  • סירופ מייפל
  • שקדים קצוצים / פקאנים קצוצים

אופן הכנה:

  1. בקערה מערבבים את כל המצרכים מלבד הקמח וא.האפייה. לאחר שהמצרכים עורבבו היטב מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב עד להטמעה
  2. אל תבנית משומנת יוצקים את הבלילה ומפזרים מעל שקדים / פקאנים קצוצים
  3. מכניסים את העוגה לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 30-35 דק’. מכניסים קיסם ורואים אם יצא יבש
  4. מוציאים את העוגה מהתנור ובעודה חמה מצפים אותה בסירופ מייפל. חשוב לעשות את זה כשהעוגה חמה. מחכים לצינון ואוכלים

שיתוף המתכון

דירוג ממוצע 4.5 / 5. כמות דירוגים 130

עדיין לא דירגו את הכתבה / מתכון, דרגו אותו :)

קבל התראות
עדכן על
guest
2 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
Batel Yakobovich Avniel

מושלם!!!! יצאה סוף הדרך!!! תודה רבה ❤️

המתכונים האחרונים בבלוג

פנזרוטי

השמן כבר מוכן לחנוכה, אז אם בא לכם לקבל את האורחים עם מאפה מלוח לפתיחה

פנקייק מושלם

בכל שבת אצלנו יש נוהל שבת! בלילה מהירה ופנקייקים מושלמים ומפנקים. כל אחד בוחר את

תבשיל אוסובוקו חגיגי

התבשיל הכי חגיגי שיהיה על שולחן החג שלכם, נתח אוסובוקו מרשים שמתבשל ביין אדום ביחד

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן