אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

פנקייק כוסמין

מתכון לפנקייק כוסמין

אחד המתכונים הכי נחשקים בבלוג מאז שעלה הוא הפנקייק של פלפלת. לאלו מכם שרוצים להוריד מעט מהקלוריות אבל לשמור על היופי של הפנקייק העבה והאוורירי, הנה לכם מתכון לפנקייק כוסמין מפנק בתוספת מייפל טבעי ופרי טרי

שיתוף המתכון

מרכיבים

לבלילה

  • כוס וחצי קמח כוסמין בהיר
  • 20 גרם חמאה מומסת
  • 3 כפות סוכר
  • 2 ביצים
  • חצי כפית סודה לשתייה
  • כפית אבקת אפייה
  • כפית תמצית וניל
  • כוס ועוד שתי כפות חלב \ חלב סויה

ליצירת הפנקייקים:

  • טבעות רינג
  • מחבת רחבה
  • 20 גרם חמאה מומסת

שלבי הכנה

אז מה הטיפים שאתם צריכים לדעת תחילה?

  • אסור לערבב את הבלילה הפנקייקים יתר על המידה. ערבוב יתר יגרום לפנקייקים להפוך קשים ולא אוורירים. השתדלו לערבב הכל רק עד הטמעה
  • רינג עגול: בכל חנות כלי בית ובחנויות הזולות כמו הסטוק, תוכלו למצוא טבעות רינג ממתכת או סיליקון. באופן אישי אני מעדיפה את טבעות המתכת. לפני תחילת הטיגון, תמרחו אותם במעט חמאה מומסת כך שהפנקייק ייצא מהם בקלות

ועכשיו לאופן ההכנה:

  1. בקערה גדולה נערבב בעזרת מזלג את הביצים, הסוכר ותמצית וניל.
  2. נוסיף את החמאה המומסת והחלב ונערבב היטב
  3. ננפה קמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה אל תוך הקערה, נתחיל לערבב בעזרת מטרפה עד להתאחדות החומרים ונדאג שאין גושים בכלל.
  4. נחמם על חום בינוני חמאה במחבת גדולה ונניח את עיגולי הרינג. אל תוך כל אחד ניצוק מבלילת הפנקייק לגובה של סנטימטר וחצי בערך (אל תדאגו הם מתנפחים על המחבת).
  5. נחכה עד שיווצרו בועות בצד העליון של הפנקייק וכעת- ניתן להפוך.
  6. נוציא לצלחת ונגיש עם כל התוספות האהובות. כדי לשמור על הפנקייק יחסית בריא, אני בחרתי להשתמש רק במייפל ובאפרסק טרי פרוס.

גלריית תמונות

0 0 votes
דירוג מתכון
guest
2 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
מורן

אפשר קמח כוסמין מלא?

Bookmark (0)
Please login to bookmarkClose

No account yet? Register

הקופונים שלי

קופון לפוד אפיל (food appeal)

20% הנחה על כל החנות

מידע נוסף

קופון להני – heny

15% הנחה על כל מוצרי האתר

מידע נוסף

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן