אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכון לפסטה ברוטב שמנת-סלק

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

חבילת פסטה \ ניוקי

שיתוף המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב telegram

פסטה במיוחד לט”ו באב, ולא רק…זה אולי נשמע מצחיק, אבל אני מאמינה שיש משהו שלם בלאכול ולהנות ביחד מאוכל טוב, במיוחד כזה שהכנתם לאהובים שלכם. יש משהו מרגש בלראות את האהובים שלכם אוכלים ממה שהכנתם. ויש משהו שמרומם את האהבה כשהבטן שלכם מלאה באוכל טוב. זה לא חייב להיות מסובך מדי, זו יכולה להיות מנה קלה ופשוטה. הפסטה הזו עם הצבעים המהפנטים שלה היא בדיוק כזו. פסטה ברוטב שמנת סלק, מושלמת שמכינים ב10 דקות!

 

מרכיבים:

  • 1 מיכל שמנת לבישול (250 מ”ל)
  • 2 סלקים בואקום
  • שתי שיני שום
  • פלפל
  • מלח
  • 100 גרם פרמז’ן
  • צ’ילי גרוס – לא חובה
  • פסטה \ ניוקי להכנה לפי הוראות היצרן

אופן הכנה:

  1. בנינג’ה או במעבד מזון נמעך את הסלקים למחית עם 2 כפות מים
  2. בסיר נניח שמנת, את מחית הסלק, שתי שיני שום כתושות ונביא לרתיחה. ננמיך את האש ונוסיף מלח, פלפל, צ’ילי גרוס וגבינת פרמז’ן
  3. ניצוק את הרוטב על פסטה \ ניוקי

טיפים

  • מומלץ מעל להגיש עם גבינת עזים

 

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן