מתכון לשומשומיות- עוגיות שומשום קלות להכנה

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

תבנית בינונית

את המתכון הזה אמא שלי אהבה להכין לנו לאורך כל הילדות. אמא שלי לא אהבה מתכונים מסובכים, היא אהבה ועדיין אוהבת כאלו שמכינים בתבנית אחת ובקלי קלות. כזה הוא המתכון לשומשומיות שלנו! מכינים אותן בקערה אחת, בחמש דקות והן פשוט- טעימות!

מרכיבים:

  • 250 גרם שומשום
  • 2 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 וחצי כוסות קמח תופח
  • שליש כוס שמן
  • שתי כפות דבש
  • כף מים

אופן הכנה:

  1. בקערה גדולה מערבבים את כל המצרכים מלבד הדבש והמים.
  2. מעבירים את התערובת לתבנית עם נייר אפיה ובעזרת ידיים רטובות מישרים את התערובת בתבנית
  3. מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שהעוגיות בצבע זהוב-שחום
  4. כשהתבנית יוצאת מהתנור ובעודה חמה נערבב בקערית קטנה את הדבש והמים ונמרח מעל לשומשומיות.
  5. בעוד השומשומיות חמות נחתוך אותן לקוביות ונשאיר אותן לצינון עד שיתקררו לחלוטין ויתקשו.

דרגו את המתכון

דירוג ממוצע 5 / 5. כמות דירוגים 2

אהבתם את המתכון? שתפו אותו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב print
שיתוף ב email

קבלו עדכונים על מתכונים חדשים

התגובות שלכם

avatar

המתכונים האחרונים בבלוג

חצי שעה

לחמניות בית ספר רכות

הן רכות כמו עננים והן יבואו לכן בול לכל כריך שתרצו בכל יום. הן קלות

רוצים להישאר מעודכנים במתכונים החדשים?

עקבו אחרי באינסטוש או הורידו את האפליקציה

דילוג לתוכן