מתכון למרק עדשים כתומות ב5 מרכיבים

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

4 מנות

שיתוף המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב telegram

זה בדיוק הזמן שבא לי מרק. אני יכולה לאכול מרק כל ערב, לפעמים אותו אחד, לפעמים לגוון אבל אני תמיד אחזור אל מרק העדשים של אמא שלי. מכינים אותו ב10 דקות, יש בו 5 מרכיבים בלבד והוא כל כך טעים שכמעט אי אפשר להאמין שזה כזה קל! קבלו אותו במחיאות כפיים

מרכיבים:

  • 300 גרם עדשים כתומות
  • 2 בצלים קצוצים
  • 2 כפות שמן זית
  • 100 גרם רסק עגבניות
  • מלח, פלפל

אופן הכנה:

  1. מחממים סיר בינוני ושמים את השמן, קוצצים בצל לגודל בינוני ומכניסים לסיר. מטגנים עד לשקיפות.
  2. בינתיים, שוטפים היטב את העדשים ומניחים בצד
  3. מוסיפים לסיר את העדשים, 6 כוסות מים ומרתיחים.
  4. מנמיכים את האש, מוסיפים את הרסק, מלח ופלפל ומבשלים 20 דקות
  • מומלץ להגיש עם מעט פטרוזיליה קצוצה למעלה
  • אפשר להוסיף למרק תבלינים נוספים כמו פפריקה חריפה, שום

רוצים להישאר מעודכנים במתכונים החדשים?

עקבו אחרי באינסטוש או הורידו את האפליקציה

דילוג לתוכן