אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

מתכון למרק עדשים כתומות ב5 מרכיבים

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

4 מנות

שיתוף המתכון

זה בדיוק הזמן שבא לי מרק. אני יכולה לאכול מרק כל ערב, לפעמים אותו אחד, לפעמים לגוון אבל אני תמיד אחזור אל מרק העדשים של אמא שלי. מכינים אותו ב10 דקות, יש בו 5 מרכיבים בלבד והוא כל כך טעים שכמעט אי אפשר להאמין שזה כזה קל! קבלו אותו במחיאות כפיים

מרכיבים:

  • 300 גרם עדשים כתומות
  • 2 בצלים קצוצים
  • 2 כפות שמן זית
  • 100 גרם רסק עגבניות
  • מלח, פלפל

אופן הכנה:

  1. מחממים סיר בינוני ושמים את השמן, קוצצים בצל לגודל בינוני ומכניסים לסיר. מטגנים עד לשקיפות.
  2. בינתיים, שוטפים היטב את העדשים ומניחים בצד
  3. מוסיפים לסיר את העדשים, 6 כוסות מים ומרתיחים.
  4. מנמיכים את האש, מוסיפים את הרסק, מלח ופלפל ומבשלים 20 דקות
  • מומלץ להגיש עם מעט פטרוזיליה קצוצה למעלה
  • אפשר להוסיף למרק תבלינים נוספים כמו פפריקה חריפה, שום

שיתוף המתכון

0 0 votes
דירוג מתכון
קבל התראות
עדכן על
guest
1 תגובה
Inline Feedbacks
View all comments
Amit Alon

מרק מעולהההה וכ״כ פשוט להכנה!!

המתכונים האחרונים בבלוג

בורקס פילו פטריות משפחתי

אחד המילויים הכי טעימים בשילוב עם בצק פילו קריספי, מאפה משפחתי מושלם שמתאים בול לשולחן

מאפה פולנטה ופטריות

זה אחד המאפים היפים והטעימים שיצאו לי להכין! שילוב מושלם בין בצק, פולנטה רכה ופטריות

מפרום כרובית

אחד הסירים הטעימים להכנה! מתאים לשולחן שבת וכולם יאהבו את השילוב המהמם בין הכרובית הרכה,

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן