אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכון למרק עדשים כתומות ב5 מרכיבים

זה בדיוק הזמן שבא לי מרק. אני יכולה לאכול מרק כל ערב, לפעמים אותו אחד, לפעמים לגוון אבל אני תמיד אחזור אל מרק העדשים של אמא שלי. מכינים אותו ב10 דקות, יש בו 5 מרכיבים בלבד והוא כל כך טעים שכמעט אי אפשר להאמין שזה כזה קל! קבלו אותו במחיאות כפיים

שיתוף המתכון

מרכיבים

  • 300 גרם עדשים כתומות
  • 2 בצלים קצוצים
  • 2 כפות שמן זית
  • 100 גרם רסק עגבניות
  • מלח, פלפל

שלבי הכנה

  1. מחממים סיר בינוני ושמים את השמן, קוצצים בצל לגודל בינוני ומכניסים לסיר. מטגנים עד לשקיפות.
  2. בינתיים, שוטפים היטב את העדשים ומניחים בצד
  3. מוסיפים לסיר את העדשים, 6 כוסות מים ומרתיחים.
  4. מנמיכים את האש, מוסיפים את הרסק, מלח ופלפל ומבשלים 20 דקות
  • מומלץ להגיש עם מעט פטרוזיליה קצוצה למעלה
  • אפשר להוסיף למרק תבלינים נוספים כמו פפריקה חריפה, שום

גלריית תמונות

0 0 votes
דירוג מתכון
guest
1 תגובה
Inline Feedbacks
View all comments
Amit Alon

מרק מעולהההה וכ״כ פשוט להכנה!!

Bookmark (0)
Please login to bookmarkClose

No account yet? Register

הקופונים שלי

קופון לפוד אפיל (food appeal)

20% הנחה על כל החנות

מידע נוסף

קופון להני – heny

15% הנחה על כל מוצרי האתר

מידע נוסף

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן