אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכון לסופגניות מהירות ללא התפחה \ סופגניות אשל

הסופגניות שלי לחנוכה! יותר טעימות מהסופגניות הקלאסיות וכל כך קלות להכנה שאין מצב שלא יצא לכם מושלם. אפשר למלא בריבת חלב, אפשר לצפות בסוכר ואפשר פשוט לנשנש ככה עם אבקת סוכר

שיתוף המתכון

מרכיבים

  • 2 כוסות קמח
  •  שקית אבקת אפייה (10 גרם)
  • 2 מיכלי אשל / שמנת חמוצה / יוגורט מעל 3%
  • 2 ביצים
  • 2 כפות סוכר
  • חצי כפית סודה לשתייה
  • חצי קופסת ריבת חלב – אפשר לוותר ורק לצפות בסוכר את הסופגניות!

שלבי המתכון צולמו בוידאו לרשתות החברתיות

למעבר לוידאו

שלבי הכנה

  1. אל קערה גדולה נכניס ביצים ואשל ונערבב היטב
  2. אל תוך הקערה ננפה קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, סוכר ונטרוף בעזרת מטרפה עד שתיווצר בלילה חלקה
  3. נחמם שמן עמוק בסיר ל160 מעלות
  4. בעזרת שתי כפות או כף גלידה ניקח מהבלילה ונכניס אל תוך השמן החם. נטגן היטב משני הצדדים עד להזבה ונוציא אל נייר סופג. בקערה נניח סוכר ונטבול את הסופגניות מכל הצדדים
  5. אל שקית זילוף נכניס ריבת חלב ובאמצעות צנתר קטן ניצור חור בסופגניות ונזלף לתוכן מעט ריבת חלב
* אפשר למלא בכל מילוי שאוהבים * חשוב לטגן היטב כדי שהסופגניות יהיו מוכנות מבפנים

גלריית תמונות

0 0 votes
דירוג מתכון
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
Bookmark (0)
Please login to bookmarkClose

No account yet? Register

הקופונים שלי

קופון לפוד אפיל (food appeal)

20% הנחה על כל החנות

מידע נוסף

קופון להני – heny

15% הנחה על כל מוצרי האתר

מידע נוסף

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן