אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

מתכון לסופגניות מהירות ללא התפחה \ סופגניות אשל

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

25 סופגניות

שיתוף המתכון

הסופגניות שלי לחנוכה! יותר טעימות מהסופגניות הקלאסיות וכל כך קלות להכנה שאין מצב שלא יצא לכם מושלם. אפשר למלא בריבת חלב, אפשר לצפות בסוכר ואפשר פשוט לנשנש ככה עם אבקת סוכר

מרכיבים:

  • 2 כוסות קמח
  •  שקית אבקת אפייה (10 גרם)
  • 2 מיכלי אשל / שמנת חמוצה / יוגורט מעל 3%
  • 2 ביצים
  • 2 כפות סוכר
  • חצי כפית סודה לשתייה
  • חצי קופסת ריבת חלב – אפשר לוותר ורק לצפות בסוכר את הסופגניות!

אופן הכנה:

  1. אל קערה גדולה נכניס ביצים ואשל ונערבב היטב
  2. אל תוך הקערה ננפה קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, סוכר ונטרוף בעזרת מטרפה עד שתיווצר בלילה חלקה
  3. נחמם שמן עמוק בסיר ל160 מעלות
  4. בעזרת שתי כפות או כף גלידה ניקח מהבלילה ונכניס אל תוך השמן החם. נטגן היטב משני הצדדים עד להזבה ונוציא אל נייר סופג. בקערה נניח סוכר ונטבול את הסופגניות מכל הצדדים
  5. אל שקית זילוף נכניס ריבת חלב ובאמצעות צנתר קטן ניצור חור בסופגניות ונזלף לתוכן מעט ריבת חלב

* אפשר למלא בכל מילוי שאוהבים

* חשוב לטגן היטב כדי שהסופגניות יהיו מוכנות מבפנים

שיתוף המתכון

דירוג ממוצע 5 / 5. כמות דירוגים 4

עדיין לא דירגו את הכתבה / מתכון, דרגו אותו :)

קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

פנזרוטי

השמן כבר מוכן לחנוכה, אז אם בא לכם לקבל את האורחים עם מאפה מלוח לפתיחה

פנקייק מושלם

בכל שבת אצלנו יש נוהל שבת! בלילה מהירה ופנקייקים מושלמים ומפנקים. כל אחד בוחר את

תבשיל אוסובוקו חגיגי

התבשיל הכי חגיגי שיהיה על שולחן החג שלכם, נתח אוסובוקו מרשים שמתבשל ביין אדום ביחד

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן