מתכון לסופגניות מהירות ללא התפחה \ סופגניות אשל

מתכון אורח שנכתב על ידי:

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מספר סועדים :

25 סופגניות

שיתוף המתכון/כתבה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב telegram

כשליאת הזמינה אותי לעשות ספיישל לחנוכה, ידעתי שהיא תעשה דברים מוגזמים ואני אסתכל בהערצה! אז ליאת הוסיפה גם מתכון פשוט, קל ומפנק בהחלט! סופגניות שמכינים בקערה אחת ובלי הרבה בלאגן והיא שידרגה אותן עם טוויסט מיוחד- מילוי ריבת חלב שהופך אותן לסופר מפנקות

מרכיבים:

  • 2 כוסות קמח
  •  שקית אבקת אפייה (10 גרם)
  • 2 מיכלי אשל
  • 2 ביצים
  • 2 כפות סוכר
  • חצי כפית סודה לשתייה
  • חצי קופסת ריבת חלב

אופן הכנה:

  1. אל קערה גדולה נכניס ביצים ואשל ונערבב היטב
  2. אל תוך הקערה ננפה קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, סוכר ונטרוף בעזרת מטרפה עד שתיווצר בלילה חלקה
  3. נחמם שמן עמוק בסיר ל160 מעלות
  4. בעזרת שתי כפות או כף גלידה ניקח מהבלילה ונכניס אל תוך השמן החם. נטגן היטב משני הצדדים עד להזבה ונוציא אל נייר סופג
  5. אל שקית זילוף נכניס ריבת חלב ובאמצעות צנתר קטן ניצור חור בסופגניות ונזלף לתוכן מעט ריבת חלב

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן