אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found
עראיס גבינות ותרד

מתכון לעראיס גבינות ותרד

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

3 פיתות חצויות (6 מנות)

שיתוף המתכון

הקורונה גורמת לכולנו להישאר בבית יותר מדי, ובגלל המצב צריך לאכול בבית והרבה! רוצים לשדרג את הארוחה הרגילה? הנה מתכון שמכינים בקלות, עם המצרכים שיש בבית וכולם יטרפו. עראיס גבינות ותרד מושלם

מרכיבים:

  • 300 גרם עלי תרד שטופים
  • 100 גרם גבינה בולגרית \ פטה \ גבינה מלוחה אחרת
  • 100 גרם גבינה צהובה מגורדת מכל סוג
  • 5-6 כפות גבינת שמנת \ ריקוטה
  • 3 פיתות חצויות
  • שמן זית
  • מלח, פלפל

אופן הכנה:

  1. בקערה נערבב את כל הגבינות (תוכלו להוסיף איזה גבינות שתרצו, כל גבינה תשתלב נהדר)
  2. על מחבת נחמם מעט שמן זית ונוסיף את התרד. נטגן את התרד 2-3 דקות ונוציא לקרש חיתוך. נצנן מעט ונחתוך את התרד לא דק מדי. נכניס את התרד אל תוך תערובת הגבינות, נערבב היטב
  3. אל כל חצי פיתה נכניס 2-3 כפות גדושות מתערובת הגבינות. נמרח כל חצי פיתה בשמן זית.
  4. נחמם מעט שמן זית על פלנצ’ה או מחבת גריל ונטגן היטב את הפיתות משני הצדדים עד שהן יושחמו. לאכול מיד
  • מומלץ להגיש לצד סלט ושמנת חמוצה
  • ניתן להחליף את הגבינות בכל גבינה שאתם אוהבים ולהוסיף כל גבינה שתרצו

שיתוף המתכון

דירוג ממוצע 5 / 5. כמות דירוגים 1

עדיין לא דירגו את הכתבה / מתכון, דרגו אותו :)

קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

פנזרוטי

השמן כבר מוכן לחנוכה, אז אם בא לכם לקבל את האורחים עם מאפה מלוח לפתיחה

פנקייק מושלם

בכל שבת אצלנו יש נוהל שבת! בלילה מהירה ופנקייקים מושלמים ומפנקים. כל אחד בוחר את

תבשיל אוסובוקו חגיגי

התבשיל הכי חגיגי שיהיה על שולחן החג שלכם, נתח אוסובוקו מרשים שמתבשל ביין אדום ביחד

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן