אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

מתכון לפודינג צ’יה

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

2 מנות גדולות

שיתוף המתכון

מחפשים ארוחת בוקר מגוונת, כזאת שבאה תמיד טוב, קלילה ושלא דורשת זמן הכנה? פודינג צ’יה זו הדרך המושלמת לפתוח את היום!

מרכיבים:

6 כפות צ’יה

2 כוסות חלב שקדים \ סויה \ שיבולת שועל \ קוקוס

2 כפות מייפל \ סילאן \ דבש

אופן הכנה:

  1. העיקרון פשוט: על כל 3 כפות של צ’יה מערבבים כוס חלב. אני מעדיפה את חלב השקדים. בקערה נערבב את בעזרת מטרפה את החלב עם הצ’יה והממתיק שבחרנו היטב.
  2. נניח בצד למנוחה של עשר דקות ואחריה נערבב שוב היטב את הצ’יה עם החלב.
  3. נעביר את התערובת לכלים מתאימים ונכניס למקרר למינימום 4 שעות ועדיף ללילה. כמה שיותר, יותר טוב!
  4. נוסיף למעלה את הפירות האהובים עלינו שמתאימים לעונה ונאכל

שיתוף המתכון

0 0 votes
דירוג מתכון
guest
2 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
מלי

כל כך פשוט וטעים, תודה:)

המתכונים האחרונים בבלוג

לחמניות בזיגוג דבש

שילוב של בייגלה ירושלמי ופרצעל בזיגוג דבש ובמיוחד לראש השנה! לחמניה טעימה ורכה מבפנים שהכי

כרישה ממולאת

סיר טעים, צמחוני וטבעוני, שמתאים לכולם! הכרישה מקבלת זיגוג עדין מרוטב הרימונים והסילאן והטעם שמתקבל

פסטייה מרוקאית

סתיו סעדון המוכשרת הגיעה ללמד אותי איך להכין את הפסטייה שלה, זו שהיא מכינה כבר

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן