מתכון לפוקאצ'ה מהירה ללא שמרים מ4 מצרכים

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

2 פוקאצ'ות

שיתוף המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב telegram

זה הבצק הכי מהיר בעולם, הוא רך נעים וטעים ואתם יכולים להכין איתו פוקאצ'ה, בצק לפיצה או לחמניות שום!

מרכיבים:

  • 3 כוסות קמח לבן \ כוסמין
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית סודה לשתייה
  • 1 ורבע כוסות חלב פושר\חלב סויה

    לציפוי:

  • שמן זית
  • מלח גס

אופן הכנה:

  1. בקערה גדולה נערבב את הקמח, מלח, סודה לשתייה. נתחיל למזוג בעדינות רבה את החלב ונלוש היטב וניצור מהמרכיבים בצק רך למגע. לא בטוח שיש צורך בכל החלב ולכן מומלץ לשפוך חצי מהכמות ולהוסיף לפי הצורך
  2. כאשר נוצר בצק רך למגע בעזרת הידיים נוציא אותו לתבנית עם נייר אפייה וניצור שתי פוקאצ'ות מוארכות
  3. מעל נפזר שמן זית ומלח גס ונכניס לתנור שחומם מראש ל220 מעלות למשך 20-25 דקות או עד להזהבה.
  4. נצנן את הלחם היטב ורק אז נאכל
  • ניתן למרוח על הפוקאצ'ות רוטב לפיצה וגבינה צהובה ולהפוך אותן לפיצה
  • ניתן להוסיף ירקות מכל הסוגים לפוקאצ'ה

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן