אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

פשטידת ברוקולי ופטריות

מתכון לפשטידת ברוקולי ופטריות

פשטידה קלילה וטעימה שמתאימה להכל! ניתן להכין אותה בלי גלוטן. ארוחת ערב מושלמת ודלת קלוריות!

שיתוף המתכון

מרכיבים

  • חצי חבילת ברוקולי קפוא \ חבילת ברוקולי טרי
  • חבילת פטריות\10 פטריות
  • 4 ביצים
  • קופסת גבינה לבנה 250 גרם
  • 4 וחצי כפות קמח
  • מלח, פלפל
  • אגוז מוסקט
  • גבינה מגוררת פרמז'ן \ קצ'קבל
  • כפית אבקת אפייה
 

שלבי הכנה

  1. נחלוט את הברוקולי במים רותחים 10 דקות
  2. במקביל, נחתוך את הפטריות, נחמם מעט שמן זית במחבת ונטגן את הפטריות עד שיהפכו את צבען
  3. בקערה נערבב את כל מצרכי הפשטידה: ביצים, גבינה, קמח ואבקת אפייה, גבינה קשה ותבלינים.
  4. נניח בתבנית את הברוקולי החלוט והפטריות ומעליהם נשפוך את התערובת.
  5. נכניס את הפשטידה לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 3–35 דקות או עד שהפשטידה זהובה

גלריית תמונות

0 0 votes
דירוג מתכון
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
Bookmark (0)
Please login to bookmarkClose

No account yet? Register

הקופונים שלי

קופון לפוד אפיל (food appeal)

20% הנחה על כל החנות

מידע נוסף

קופון להני – heny

15% הנחה על כל מוצרי האתר

מידע נוסף

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן