אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found
פשטידת ברוקולי ופטריות

מתכון לפשטידת ברוקולי ופטריות

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

תבנית פיירקס בינונית

שיתוף המתכון

פשטידה קלילה וטעימה שמתאימה להכל! ניתן להכין אותה בלי גלוטן. ארוחת ערב מושלמת ודלת קלוריות!

מרכיבים:

  • חצי חבילת ברוקולי קפוא \ חבילת ברוקולי טרי
  • חבילת פטריות\10 פטריות
  • 4 ביצים
  • קופסת גבינה לבנה 250 גרם
  • 4 וחצי כפות קמח
  • מלח, פלפל
  • אגוז מוסקט
  • גבינה מגוררת פרמז’ן \ קצ’קבל
  • כפית אבקת אפייה

 

אופן הכנה:

  1. נחלוט את הברוקולי במים רותחים 10 דקות
  2. במקביל, נחתוך את הפטריות, נחמם מעט שמן זית במחבת ונטגן את הפטריות עד שיהפכו את צבען
  3. בקערה נערבב את כל מצרכי הפשטידה: ביצים, גבינה, קמח ואבקת אפייה, גבינה קשה ותבלינים.
  4. נניח בתבנית את הברוקולי החלוט והפטריות ומעליהם נשפוך את התערובת.
  5. נכניס את הפשטידה לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 3–35 דקות או עד שהפשטידה זהובה

שיתוף המתכון

0 0 votes
דירוג מתכון
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

מאפה האלים בגרסה משודרגת

מנה קלילה קלה ומרשימה שמכינים באמת בחמש דקות, מינימום מצרכים וזה יוצא כל כך טעים!

לחם שום תלושותי

אני קוראת למתכון הזה: פחמימה מנחמת. לחם שום תלושותי שפשוט כיף לאכול, מלא בטעם והכי

חמוצים מהירים

זו צנצנת שאני ממליצה להכין בכל סופ”ש כך שהיא תישאר במקרר לכל השבוע. חמוצים מהירים

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן