מתכון לפשטידת ברוקולי ופטריות

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

תבנית פיירקס בינונית

שיתוף המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב telegram

פשטידה קלילה וטעימה שמתאימה להכל! ניתן להכין אותה בלי גלוטן. ארוחת ערב מושלמת ודלת קלוריות!

מרכיבים:

חצי חבילת ברוקולי קפוא \ חבילת ברוקולי טרי

חבילת פטריות\10 פטריות

4 ביצים

קופסת גבינה לבנה 250 גרם

4 וחצי כפות קמח

מלח, פלפל

אגוז מוסקט

גבינה מגוררת פרמז'ן \ קצ'קבל

 

אופן הכנה:

  1. נחלוט את הברוקולי במים רותחים 10 דקות
  2. במקביל, נחתוך את הפטריות, נחמם מעט שמן זית במחבת ונטגן את הפטריות עד שיהפכו את צבען
  3. בקערה נערבב את כל מצרכי הפשטידה: ביצים, גבינה, קמח, גבינה קשה ותבלינים.
  4. נניח בתבנית את הברוקולי החלוט והפטריות ומעליהם נשפוך את התערובת.
  5. נכניס את הפשטידה לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 3–35 דקות או עד שהפשטידה זהובה

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן