אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found
kfc_homade

מתכון לעוף מטוגן כמו בKFC

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

4 מנות

שיתוף המתכון

הבחירות בארצות הברית עשו לי חשק בעיקר לאוכל אמריקאי מוגזם. הרבה זמן שאני רוצה להכין עוף מטוגן בבית כמו שמגישים בKFC אז החלטתי שהגיע הזמן! עוף מטוגן שמכינים ממש בקלות שקשה להאמין כמה, בלי חלב ובשיטה מגניבה מאוד שתשאיר לכם טעם של עוד. המתכון מבוסס על כמה מתכונים ובעיקר על שיטת הכנה ביתית שבעבר ראיתי מאמא אמריקאית מכינה כך. כל שלבי ההכנה מחכים לכם בסטורי ובהייליטס של פלפלת באינטגרם!

מרכיבים:

  • קילו שוקיים עם עצם \ בלי עצם. אפשר להשתמש בחלק אחר בעוף שאתם אוהבים עם עור

למרינדה

  • רבע כוס סויה
  • רבע כוס קטשופ
  • כפית פפריקה
  • כפית אבקת שום
  • מלח, פלפל

לציפוי

  • כוס וחצי קמח
  • חצי כוס קרונפלור
  • כף פפריקה חריפה
  • כף אבקת שום
  • כפית אבקת צ’ילי
  • כפית תבלין על האש
  • מלח, פלפל

עוד צריך

  • קערת מים
  • שמן לטיגון

אופן הכנה:

  1. בקערה נערבב את מצרכי המרינדה. נכניס פנימה את חלקי העוף ונערבב היטב. נשאיר את העוף לנוח במרינדה חצי שעה לפחות
  2. בקערה נפרדת נערבב את מרכיבי הציפוי, ובעוד קערה נניח מים.
  3. ניקח את העוף, נניח בקערת הקמח ונצפה היטב. ננער משאריות קמח ונעביר לקערת המים. נטבול את העוף למשל 15 שניות לפחות במים, ננער מעט, ונחזיר לקערת הקמח לציפוי מלא. נניח בצלחת עד שנסיים את כל חלקי העוף
  4. בסיר עמוק נחמם שמן היטב, נטגן את העוף עד להזהבה
  • מומלץ לאכול מיד
  • מומלץ לטגן בחום של עד 180 מעלות ולבדוק שהעוף נעשה מבפנים

שיתוף המתכון

0 0 votes
דירוג מתכון
קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

פטריות ממולאות בשר ברוטב

אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם

אוסובוקו ובצלים ממולאים

אחד הסירים היותר טעימים שפשוט לא תפסיקו לאכול ממנו! השילוב של הבשר הרך עם הבצלים

נתח בריסקט עם ירקות שורש

אני יודעת שיש מלא מתכונים חגיגיים עכשיו, אבל את הנתח הזה אתם חייבים בשולחן שלכם!

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן