אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

מתכון לטארט בצק עלים עם מוצרלה ושרי

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

מאפה בגודל 40X20

שיתוף המתכון

מנה יפהפייה שתהפוך בקלות למלכת שולחן החג! טארט מבצק עלים מלא במוצרלה,  עגבניות שרי, בצל סגול ובזיגוג בלסמי ודבש, קלה להכנה

מרכיבים:

  • חצי חבילת בצק עלים מופשר
  • 10 עגבניות שרי
  • בצל סגול
  • גליל מוצרלה של “גד” \ 150 גרם גבינת מוצרלה פרוסה
  • 4 כפות חומץ בלסמי
  • 3 כפות דבש
  • בצל ירוק או עירית לקישוט

אופן הכנה:

  1. את הבצק המופשר נניח בתבנית תנור עם נייר אפייה ונקפל את השוליים כך שיתקבל מלבן עם שוליים. נניח נייר אפייה מעל הבצק ונמלא בקטניות כדי לאפות באפייה עיוורת מה שיבטיח שוליים עבים למאפה. ניתן להשתמש בשעועית, אורז וכו’.
  2. נכניס את הבצק לאפייה של רבע שעה ב180 מעלות עד שהשוליים זהובים
  3. נוציא את המאפה, נסיר את הקטניות ואת נייר האפייה ונתחיל לסדר את הירקות: את עגבניות השרי נחצה לחצי ואת הבצל הסגול נפרוס לחצי ואז לפרוסות דקות.
  4. נסדר על המאפה שורות של שרי, בצל ומוצרלה. נכניס לאפייה בתנור החם לעוד רבע שעה עד שהגבינה נמסה והמאפה בצבע זהוב
  5. נוציא את המאפה ועליו נפזר בלסמי ודבש. נקשט בבצל או עירית קצוצה
  • ניתן להכין את המאפה לפני, להקפיא אותו ולחמם לפני ההגשה
  • אפשר להחליף את הירקות במידה ואתם אוהבים משהו אחר כמו זיתים וגמבה

שיתוף המתכון

דירוג ממוצע 4 / 5. כמות דירוגים 1

עדיין לא דירגו את הכתבה / מתכון, דרגו אותו :)

המתכונים האחרונים בבלוג

פנקייק מושלם

בכל שבת אצלנו יש נוהל שבת! בלילה מהירה ופנקייקים מושלמים ומפנקים. כל אחד בוחר את

תבשיל אוסובוקו חגיגי

התבשיל הכי חגיגי שיהיה על שולחן החג שלכם, נתח אוסובוקו מרשים שמתבשל ביין אדום ביחד

עוף בדבש בתבנית אחת

זה המתכון שאתם חייבים בשולחן החג שלכם! העוף יוצא עסיסי מאוד, אני השתמשתי בפרגיות עם

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן