אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכון לטארט בצק עלים עם מוצרלה ושרי

מנה יפהפייה שתהפוך בקלות למלכת שולחן החג! טארט מבצק עלים מלא במוצרלה,  עגבניות שרי, בצל סגול ובזיגוג בלסמי ודבש, קלה להכנה

שיתוף המתכון

מרכיבים

  • חצי חבילת בצק עלים מופשר
  • 10 עגבניות שרי
  • בצל סגול
  • גליל מוצרלה של "גד" \ 150 גרם גבינת מוצרלה פרוסה
  • 4 כפות חומץ בלסמי
  • 3 כפות דבש
  • בצל ירוק או עירית לקישוט

שלבי הכנה

  1. את הבצק המופשר נניח בתבנית תנור עם נייר אפייה ונקפל את השוליים כך שיתקבל מלבן עם שוליים. נניח נייר אפייה מעל הבצק ונמלא בקטניות כדי לאפות באפייה עיוורת מה שיבטיח שוליים עבים למאפה. ניתן להשתמש בשעועית, אורז וכו'.
  2. נכניס את הבצק לאפייה של רבע שעה ב180 מעלות עד שהשוליים זהובים
  3. נוציא את המאפה, נסיר את הקטניות ואת נייר האפייה ונתחיל לסדר את הירקות: את עגבניות השרי נחצה לחצי ואת הבצל הסגול נפרוס לחצי ואז לפרוסות דקות.
  4. נסדר על המאפה שורות של שרי, בצל ומוצרלה. נכניס לאפייה בתנור החם לעוד רבע שעה עד שהגבינה נמסה והמאפה בצבע זהוב
  5. נוציא את המאפה ועליו נפזר בלסמי ודבש. נקשט בבצל או עירית קצוצה
  • ניתן להכין את המאפה לפני, להקפיא אותו ולחמם לפני ההגשה
  • אפשר להחליף את הירקות במידה ואתם אוהבים משהו אחר כמו זיתים וגמבה

גלריית תמונות

Bookmark (0)
Please login to bookmarkClose

No account yet? Register

הקופונים שלי

קופון לפוד אפיל (food appeal)

20% הנחה על כל החנות

מידע נוסף

קופון להני – heny

15% הנחה על כל מוצרי האתר

מידע נוסף

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן