אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

מתכון לקראסונים מלוחים מבצק יוגורט

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

15 קרואסונים קטנים

שיתוף המתכון

מכירים את זה שמשהו יוצא לכם טעים בהגזמה בלי שתכננתם? אז המתכון הזה! קרואסונים מלוחים מבצק יוגורט שמכינים בחמש דקות ממולאים גבינות ומצופים שום ועשבי תיבול! מפחיד כמה שזה טעים וכמה קל להכין את זה, ארוחת ערב קלילה שכולם יחסלו כולל הילדים!

מרכיבים:

  • 2 כוסות קמח
  • 1 גביע יוגורט. מומלץ יוגורט יווני (6.7% שומן)
  • כפית אבקת אפייה
  • חצי כפית מלח
  • רבע כוס שמן זית
  • 3 כפות מים

    למילוי:

  • גבינה צהובה
  • גבינה בולגרית
  • או כל גבינה אחרת שאתם אוהבים

לזיגוג:

  • חופן כוסברה ופטרוזיליה קצוצים גס
  • רבע כוס שמן זית
  • 3 שיני שום כתושות
  • מעט מלח גס

אופן הכנה:

  1. אל קערה נכניס את חומרי הבצק ונתחיל ללוש עד לקבלת בצק רך ונעים. נעטוף את הבצק ונכניס למקרר לחצי שעה
  2. בינתיים נכין את הזיגוג: בקערה נערבב את כל החומרים ונניח בצד
  3. נוציא את הבצק מהמקרר, נחלק לשני חלקים ונרדד על משטח עבודה עם מעט קמח. נחתוך את שולי הבצק כך שיווצר מלבן ארוך ונחתוך בעזרת סכין פיצה למשולשים.
  4. נניח בקצה כל משולש גבינה צהובה וקוביה קטנה של גבינה בולגרית ונגלגל מהקצה הרחב לקצה הדק עד לקבלת קרואסון. חשוב לדאוג שקצה הקרואסון יהיה בחלק התחתון כך שבאפייה הקרואסון לא ייפתח
  5. נניח את הקרואסונים על תבנית עם נייר אפייה ונכניס לתנור שחומם מראש ל200 מעלות בחום עליון תחתון
  6. אחרי עשר דקות נמרח על כל קרואסון מהזיגוג ונגביר את חום התנור לטורבו. נכניס לרבע שעה נוספת או עד שהקרואסונים זהובים בקצוות
  • אפשר למלא את הקרואסונים בכל מילוי שאתם אוהבים
  • אפשר למלא במילוי מתוק
  • הקרואסונים נשמרים היטב במקרר

שיתוף המתכון

0 0 votes
דירוג מתכון
קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

פטריות ממולאות בשר ברוטב

אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם

אוסובוקו ובצלים ממולאים

אחד הסירים היותר טעימים שפשוט לא תפסיקו לאכול ממנו! השילוב של הבשר הרך עם הבצלים

נתח בריסקט עם ירקות שורש

אני יודעת שיש מלא מתכונים חגיגיים עכשיו, אבל את הנתח הזה אתם חייבים בשולחן שלכם!

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן