אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מאפינס ירקות

מתכון למאפינס ירקות בחמש דקות

את המאפינס הקלילים האלו אמא היתה מכינה לנו המון כשהיינו קטנים! יש בהם הרבה ירקות, מעט קמח, גבינה לבנה וטעם של כיף. ההכנה שלהם לוקחת בול חמש דקות ותקבלו ארוחת ערב קלילה ומזינה. באינסטגרם שלי מחכה לכם סרטון עם שלבי ההכנה

שיתוף המתכון

מרכיבים

  • חצי שקית לקט ירקות נורמנדי \ לשלב 2 כוסות של ברוקולי קפוא, כרובית קפואה וגזר גמדי קפוא
  • 1 בצל קצוץ דק
  • גביע גבינה לבנה (250 גרם)
  • 2 ביצים
  • 2 כפות קמח
  • 2 כפות פירורי לחם
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • מלח, פלפל
  • מעט אגוז מוסקט

שלבי המתכון צולמו בוידאו לרשתות החברתיות

למעבר לוידאו

שלבי הכנה

  1. תחילה נשטוף במסננת את הירקות הקפואים עד שהקרח יימס
  2. אל מחבת עם 2 כפות שמן זית נכניס את הבצל ונטגן אותו עד לשקיפות. נוסיף את הירקות ונטגן 2-3 דקות. נעביר את הבצל והירקות לקערה
  3. נוסיף לקערה ביצים, גבינה, קמח, פירורי לחם, אבקת אפייה, מעט אגוז מוסקט ונערבב הכל היטב עד להיווצרות בלילה אחידה
  4. אל תבנית עם שקעים \ תבניות מאפינס חד פעמיות נכניס מהבלילה עד לגובה הרצוי
  5. נכניס את המאפינס לאפייה בתנור שחומם מראש ל180 מעלות בטורבו ונאפה 25-30 דקות או עד להזהבה והתייצבות של המאפינס
  • ניתן להחליף או לשלב ירקות שאתם אוהבים כמו אפונה, תירס ועוד
  • המאפינס נשמרים היטב במקרר

גלריית תמונות

0 0 votes
דירוג מתכון
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
Bookmark (0)
Please login to bookmarkClose

No account yet? Register

הקופונים שלי

קופון לפוד אפיל (food appeal)

20% הנחה על כל החנות

מידע נוסף

קופון להני – heny

15% הנחה על כל מוצרי האתר

מידע נוסף

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן