אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found
מאפינס ירקות

מתכון למאפינס ירקות בחמש דקות

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

12 מאפינס

שיתוף המתכון

את המאפינס הקלילים האלו אמא היתה מכינה לנו המון כשהיינו קטנים! יש בהם הרבה ירקות, מעט קמח, גבינה לבנה וטעם של כיף. ההכנה שלהם לוקחת בול חמש דקות ותקבלו ארוחת ערב קלילה ומזינה. באינסטגרם שלי מחכה לכם סרטון עם שלבי ההכנה

מרכיבים:

  • חצי שקית לקט ירקות נורמנדי \ לשלב 2 כוסות של ברוקולי קפוא, כרובית קפואה וגזר גמדי קפוא
  • 1 בצל קצוץ דק
  • גביע גבינה לבנה (250 גרם)
  • 2 ביצים
  • 2 כפות קמח
  • 2 כפות פירורי לחם
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • מלח, פלפל
  • מעט אגוז מוסקט

אופן הכנה:

  1. תחילה נשטוף במסננת את הירקות הקפואים עד שהקרח יימס
  2. אל מחבת עם 2 כפות שמן זית נכניס את הבצל ונטגן אותו עד לשקיפות. נוסיף את הירקות ונטגן 2-3 דקות. נעביר את הבצל והירקות לקערה
  3. נוסיף לקערה ביצים, גבינה, קמח, פירורי לחם, אבקת אפייה, מעט אגוז מוסקט ונערבב הכל היטב עד להיווצרות בלילה אחידה
  4. אל תבנית עם שקעים \ תבניות מאפינס חד פעמיות נכניס מהבלילה עד לגובה הרצוי
  5. נכניס את המאפינס לאפייה בתנור שחומם מראש ל180 מעלות בטורבו ונאפה 25-30 דקות או עד להזהבה והתייצבות של המאפינס
  • ניתן להחליף או לשלב ירקות שאתם אוהבים כמו אפונה, תירס ועוד
  • המאפינס נשמרים היטב במקרר

שיתוף המתכון

0 0 votes
דירוג מתכון
קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

פטריות ממולאות בשר ברוטב

אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם

אוסובוקו ובצלים ממולאים

אחד הסירים היותר טעימים שפשוט לא תפסיקו לאכול ממנו! השילוב של הבשר הרך עם הבצלים

נתח בריסקט עם ירקות שורש

אני יודעת שיש מלא מתכונים חגיגיים עכשיו, אבל את הנתח הזה אתם חייבים בשולחן שלכם!

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן