אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

chocolate_cake

מתכון לעוגת שוקולד פרווה בקערה אחת

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

תבנית בינונית או שתי אינגליש קייק

שיתוף המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב telegram

זו בדיוק העוגה שאתם צריכים! עוגת שוקולד פרווה, כזו שמכינים בקערה אחת, בלי מיקסר, בלי הקצפות ועם מינימום מצרכים שבטוח יש לכם בבית. הכי נימוחה וכייפית שיש…

מרכיבים:

  • 3 ביצים בטמפ’ החדר
  • כוס סוכר
  • חצי כוס שמן
  • כוס ורבע חלב שקדים
  • חצי כפית תמצית וניל
  • כוס קמח
  • חצי כוס קקאו איכותי
  • שקית אבקת אפייה
  • רבע כפית מלח

לציפוי

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 2 כפות שמן
  • חצי כוס מים רותחים

אופן הכנה:

  1. בקערה נערבב עם מטרפה ביצים וסוכר היטב עד שהתערובת נהיית מעט בהירה ותפוחה
  2. נוסיף שמן, חלב שקדים, תמצית וניל
  3. לבסוף ננפה אל הקערה קקאו, קמח, אבקת אפייה ומלח
  4. נעביר את הבלילה אל תבנית משומנת ונכניס לאפייה על חום עליון תחתון בתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 25-30 דקות
  5. בינתיים, בקערה נמיס 200 גרם שוקולד מריר עם 2 כפות שמן. אפשר להמיס בפולסים במיקרו או על גבי בן מארי (סיר עם מים רותחים). נוסיף חצי כוס מים רותחים ונערבב היטב. אם עדיין לא הגעתם למרקם הרצוי, הוסיפו עוד קצת מים עד לקבלת גנאש
  6. נוציא את העוגה מהתנור כאשר קיסם יוצא לח. נצנן מעט ונחתוך את העוגה לקוביות
  7. נשפוך מעל את הגנאש החם
  8. נקשט בסוכריות ונגיש

* אפשר להחליף לחלב רגיל או חלב סויה. חלב השקדים מוסיף גם לטעם המתקתק של העוגה

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן