אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found
chocolate_cake

מתכון לעוגת שוקולד פרווה בקערה אחת

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

תבנית בינונית או שתי אינגליש קייק

שיתוף המתכון

זו בדיוק העוגה שאתם צריכים! עוגת שוקולד פרווה, כזו שמכינים בקערה אחת, בלי מיקסר, בלי הקצפות ועם מינימום מצרכים שבטוח יש לכם בבית. הכי נימוחה וכייפית שיש…

מרכיבים:

  • 3 ביצים בטמפ’ החדר
  • כוס סוכר
  • חצי כוס שמן
  • כוס ורבע חלב שקדים
  • חצי כפית תמצית וניל
  • כוס קמח
  • חצי כוס קקאו איכותי
  • שקית אבקת אפייה
  • רבע כפית מלח

לציפוי

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 2 כפות שמן
  • חצי כוס מים רותחים

אופן הכנה:

  1. בקערה נערבב עם מטרפה ביצים וסוכר היטב עד שהתערובת נהיית מעט בהירה ותפוחה
  2. נוסיף שמן, חלב שקדים, תמצית וניל
  3. לבסוף ננפה אל הקערה קקאו, קמח, אבקת אפייה ומלח
  4. נעביר את הבלילה אל תבנית משומנת ונכניס לאפייה על חום עליון תחתון בתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 25-30 דקות
  5. בינתיים, בקערה נמיס 200 גרם שוקולד מריר עם 2 כפות שמן. אפשר להמיס בפולסים במיקרו או על גבי בן מארי (סיר עם מים רותחים). נוסיף חצי כוס מים רותחים ונערבב היטב. אם עדיין לא הגעתם למרקם הרצוי, הוסיפו עוד קצת מים עד לקבלת גנאש
  6. נוציא את העוגה מהתנור כאשר קיסם יוצא לח. נצנן מעט ונחתוך את העוגה לקוביות
  7. נשפוך מעל את הגנאש החם
  8. נקשט בסוכריות ונגיש

* אפשר להחליף לחלב רגיל או חלב סויה. חלב השקדים מוסיף גם לטעם המתקתק של העוגה

שיתוף המתכון

דירוג ממוצע 5 / 5. כמות דירוגים 3

עדיין לא דירגו את הכתבה / מתכון, דרגו אותו :)

קבל התראות
עדכן על
guest
8 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
יעל

בול העוגה שהייתי צריכה עכשיו לסופ”ש! תודה אלופה😍

דורית

מה אפשר לשים במקום חלב שקדים?

בתאל אבניאל

הכנתי חלבית יצא מעולה!!!! תודה רבה! ❤️

מאיה

היי, העוגה מתאימה לתבנית 22 או 24?
תודה 🙏🏽

המתכונים האחרונים בבלוג

פנזרוטי

השמן כבר מוכן לחנוכה, אז אם בא לכם לקבל את האורחים עם מאפה מלוח לפתיחה

פנקייק מושלם

בכל שבת אצלנו יש נוהל שבת! בלילה מהירה ופנקייקים מושלמים ומפנקים. כל אחד בוחר את

תבשיל אוסובוקו חגיגי

התבשיל הכי חגיגי שיהיה על שולחן החג שלכם, נתח אוסובוקו מרשים שמתבשל ביין אדום ביחד

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן