אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

מתכון לסלמון וירקות בתנור

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

4 מנות

שיתוף המתכון

מנה שמוגשת הכי מרשימה שיש בתוך נייר אפייה, וכל מה שצריך בשבילה זה דג, ירקות טריים ורוטב מתקתק! ההכנה הכי קלה בעולם וזו ארוחה מושלמת לגמרי!

מרכיבים:

  • 4 חתיכות פילה דג
  • 120-150 גרם אפונת שלג / שעועית טריה
  • 20 עגבניות שרי חצויות
  • שיני שום מראש שום שלם

לרוטב:

  • כפית שום כתוש
  • 5 כפות סויה
  • 3 כפות שמן זית
  • כף וחצי סילאן
  • חצי כף סוכר חום
  • 2-3 כפות מיץ לימון

אופן הכנה:

  1. את הפילה נניח על נייר אפייה ונסדר מסביבו את אפונת השלג, השרי החצויות והשום. נעשה זאת לכל ארבע חתיכות הדג כל אחת בנייר אפייה שונה.
  2. נערבב בקערה את כל מרכיבי הרוטב ונשפוך מעל הדג והירקות
  3. נסגור בצורת סוכריה כל אחד מניירות אפייה כך שהם יעטפו היטב את הדג
  4. נאפה בתנור ב180 מעלות בטורבו למשך 10-12 דק

טיפים:

  • ניתן להשתמש בכל פילה דג שאתם אוהבים
  • אין צורך לחלוט את השעועית והאפונה
  • ניתן לגוון בשלל ירקות אחרים

שיתוף המתכון

0 0 votes
דירוג מתכון
קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

פטריות ממולאות בשר ברוטב

אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם

אוסובוקו ובצלים ממולאים

אחד הסירים היותר טעימים שפשוט לא תפסיקו לאכול ממנו! השילוב של הבשר הרך עם הבצלים

נתח בריסקט עם ירקות שורש

אני יודעת שיש מלא מתכונים חגיגיים עכשיו, אבל את הנתח הזה אתם חייבים בשולחן שלכם!

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן