אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

מתכון למרק שורבה

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

2 מנות

שיתוף המתכון

מרק שמורכב מפסטה בתוך מרק עגבניות חריף, שילוב מדהים שבא בול לחורף הקר. זה טעים, זה מנחם וזה קל להכנה בהגזמה

מרכיבים:

  • חצי קופסת עגבניות מרוסקות (200 מ״ל)
  • קופסת רסק קטנה
  • 3 שיני שום כתושות
  • פלפל חריף ירוק
  • כף אריסה
  • כפית פפריקה אדומה מתוקה
  • כפית פפריקה אדומה חריפה
  • כפית מלח
  • כפית פלפל שחור
  • חצי כפית מרק עוף
  • ליטר מים
  • חצי לימון
  • חצי חבילת פסטה

 

אופן הכנה:

1. בסיר נחמם 4 כפות שמן צמחי ונוסיף שום כתוש. נחתוך את הפלפל הירוק ונוסיף אותו גם

2. נוסיף את התבלינים, נפתח אותם מעט בשמן. נוסיף רסק ועגבניות מרוסקות ונערבב

3. נוסיף מים ונביא לרתיחה. נתקן תיבול לפי הצורך

4. נכניס למרק את הפסטה, נסגור את הסיר ונבשל עד שהיא מוכנה. אם חסר מים זה הזמן שלכם להוסיף

5. נסחט מעל לימון ונגיש מיד

שיתוף המתכון

0 0 votes
דירוג מתכון
קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

פטריות ממולאות בשר ברוטב

אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם

אוסובוקו ובצלים ממולאים

אחד הסירים היותר טעימים שפשוט לא תפסיקו לאכול ממנו! השילוב של הבשר הרך עם הבצלים

נתח בריסקט עם ירקות שורש

אני יודעת שיש מלא מתכונים חגיגיים עכשיו, אבל את הנתח הזה אתם חייבים בשולחן שלכם!

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן