מרק שמורכב מפסטה בתוך מרק עגבניות חריף, שילוב מדהים שבא בול לחורף הקר. זה טעים, זה מנחם וזה קל להכנה בהגזמה

פנקייק מושלם
בכל שבת אצלנו יש נוהל שבת! בלילה מהירה ופנקייקים מושלמים ומפנקים. כל אחד בוחר את
משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג
מרק שמורכב מפסטה בתוך מרק עגבניות חריף, שילוב מדהים שבא בול לחורף הקר. זה טעים, זה מנחם וזה קל להכנה בהגזמה
1. בסיר נחמם 4 כפות שמן צמחי ונוסיף שום כתוש. נחתוך את הפלפל הירוק ונוסיף אותו גם
2. נוסיף את התבלינים, נפתח אותם מעט בשמן. נוסיף רסק ועגבניות מרוסקות ונערבב
3. נוסיף מים ונביא לרתיחה. נתקן תיבול לפי הצורך
4. נכניס למרק את הפסטה, נסגור את הסיר ונבשל עד שהיא מוכנה. אם חסר מים זה הזמן שלכם להוסיף
5. נסחט מעל לימון ונגיש מיד
דירוג ממוצע 1 / 5. כמות דירוגים 1
עדיין לא דירגו את הכתבה / מתכון, דרגו אותו :)
בכל שבת אצלנו יש נוהל שבת! בלילה מהירה ופנקייקים מושלמים ומפנקים. כל אחד בוחר את
התבשיל הכי חגיגי שיהיה על שולחן החג שלכם, נתח אוסובוקו מרשים שמתבשל ביין אדום ביחד
זה המתכון שאתם חייבים בשולחן החג שלכם! העוף יוצא עסיסי מאוד, אני השתמשתי בפרגיות עם
רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים