מרק שמורכב מפסטה בתוך מרק עגבניות חריף, שילוב מדהים שבא בול לחורף הקר. זה טעים, זה מנחם וזה קל להכנה בהגזמה
פטריות ממולאות בשר ברוטב
אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם
משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג
מרק שמורכב מפסטה בתוך מרק עגבניות חריף, שילוב מדהים שבא בול לחורף הקר. זה טעים, זה מנחם וזה קל להכנה בהגזמה
1. בסיר נחמם 4 כפות שמן צמחי ונוסיף שום כתוש. נחתוך את הפלפל הירוק ונוסיף אותו גם
2. נוסיף את התבלינים, נפתח אותם מעט בשמן. נוסיף רסק ועגבניות מרוסקות ונערבב
3. נוסיף מים ונביא לרתיחה. נתקן תיבול לפי הצורך
4. נכניס למרק את הפסטה, נסגור את הסיר ונבשל עד שהיא מוכנה. אם חסר מים זה הזמן שלכם להוסיף
5. נסחט מעל לימון ונגיש מיד
אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם
אחד הסירים היותר טעימים שפשוט לא תפסיקו לאכול ממנו! השילוב של הבשר הרך עם הבצלים
אני יודעת שיש מלא מתכונים חגיגיים עכשיו, אבל את הנתח הזה אתם חייבים בשולחן שלכם!
רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים