אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

מתכון לסיגר גבינות אפוי

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

שיתוף המתכון

קבלו את ארוחת הערב המושלמת החדשה שלכם! עלי סיגר שמפשירים בדקה ממולאים בתערובת גבינות ותבלינים שאופים בתנור ותוך כמה דק יש לכם סיגרים קריספיים וממש טעימים. קצת ירקות בצד ופשוט וואו. אפשר לגוון עם תבלינים שונים ולשנות את הגבינות

מרכיבים:

  • 10 עלי סיגר מופשרים
  • 100 גרם גבינת מוצרלה
  • 100 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • 2 כפות גבינת שמנת
  • חצי כפית סומק
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור
  • אופציות להוסיף תבלין אורגנו / בזיליקום יבש
  • שמן למריחה על הסיגרים

אופן הכנה:

1. בקערה נערבב את כל מצרכי המילוי שלנו

2. על משטח עבודה נניח עלה סיגר אחד, נניח מילוי בקצה התחתון, נסגור בצדדים ונתחיל לגלגל. נמרח בקצה מעט מים ונהדק היטב

3. נעביר את הסיגרים לתבנית עם נייר אפייה, נמרח בשמן ונכניס לאפייה בתנור על 200 מעלות למשך 15-20 דק או עד שהסיגרים זהובים מאוד

4. נצנן מעט ונגיש

שיתוף המתכון

דירוג ממוצע 0 / 5. כמות דירוגים 0

עדיין לא דירגו את הכתבה / מתכון, דרגו אותו :)

קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

פנזרוטי

השמן כבר מוכן לחנוכה, אז אם בא לכם לקבל את האורחים עם מאפה מלוח לפתיחה

פנקייק מושלם

בכל שבת אצלנו יש נוהל שבת! בלילה מהירה ופנקייקים מושלמים ומפנקים. כל אחד בוחר את

תבשיל אוסובוקו חגיגי

התבשיל הכי חגיגי שיהיה על שולחן החג שלכם, נתח אוסובוקו מרשים שמתבשל ביין אדום ביחד

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן