אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכון לסיגר גבינות אפוי

קבלו את ארוחת הערב המושלמת החדשה שלכם! עלי סיגר שמפשירים בדקה ממולאים בתערובת גבינות ותבלינים שאופים בתנור ותוך כמה דק יש לכם סיגרים קריספיים וממש טעימים. קצת ירקות בצד ופשוט וואו. אפשר לגוון עם תבלינים שונים ולשנות את הגבינות

שיתוף המתכון

מרכיבים

  • 10 עלי סיגר מופשרים
  • 100 גרם גבינת מוצרלה
  • 100 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • 2 כפות גבינת שמנת
  • חצי כפית סומק
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור
  • אופציות להוסיף תבלין אורגנו / בזיליקום יבש
  • שמן למריחה על הסיגרים

שלבי הכנה

1. בקערה נערבב את כל מצרכי המילוי שלנו 2. על משטח עבודה נניח עלה סיגר אחד, נניח מילוי בקצה התחתון, נסגור בצדדים ונתחיל לגלגל. נמרח בקצה מעט מים ונהדק היטב 3. נעביר את הסיגרים לתבנית עם נייר אפייה, נמרח בשמן ונכניס לאפייה בתנור על 200 מעלות למשך 15-20 דק או עד שהסיגרים זהובים מאוד 4. נצנן מעט ונגיש

גלריית תמונות

0 0 votes
דירוג מתכון
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
Bookmark (0)
Please login to bookmarkClose

No account yet? Register

הקופונים שלי

קופון לפוד אפיל (food appeal)

20% הנחה על כל החנות

מידע נוסף

קופון להני – heny

15% הנחה על כל מוצרי האתר

מידע נוסף

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן