אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

מתכון לקרפצ׳יו סלק וקרפצ׳יו קולרבי

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

2 צלחות גדולות

שיתוף המתכון

שתי מנות ראשונות מרשימות, שמכינים בדקה! הן מלאות בטעם ופשוט יפות וחגיגיות לשולחן החג

מרכיבים:

לקרפצ׳יו סלק:

3-4 סלקים בואקום / מבושלים

5 אגוזי מלך

מעט גבינת פטה

חומץ בלסמי מצומצם

עלי אורוגולה / רוקט

לקרפצ׳יו קולרבי:

2 קולרבי קלופים

חצי אגס

חופן שקדים מולבנים פרוסים

2 כפות סילאן

מעט תבלין צ׳ילי גרוס

חצי כפית מלח גס

כף מיץ לימון

כף שמן זית

אופן הכנה:

1. נפרוס במנדולינה את הירקות דק מאוד

2. נסדר את הסלק בצלחת גדולה בשכבה דקה. נסדר את הקולרבי בצלחת נפרדת

3. על הסלק נפזר פטה מגורדת, אגוזי מלך שנקצוץ, עלי אורוגולה / רוקט וחומץ בלסמי

4. על הקולרבי נפזר חופן שקדים פרוסים, חצי אגס שנחתוך לקוביות קטנות ותבלינים. נוסיף סילאן

5. נגיש מיד

שיתוף המתכון

0 0 votes
דירוג מתכון
קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

פטריות ממולאות בשר ברוטב

אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם

אוסובוקו ובצלים ממולאים

אחד הסירים היותר טעימים שפשוט לא תפסיקו לאכול ממנו! השילוב של הבשר הרך עם הבצלים

נתח בריסקט עם ירקות שורש

אני יודעת שיש מלא מתכונים חגיגיים עכשיו, אבל את הנתח הזה אתם חייבים בשולחן שלכם!

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן