אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

מתכון לקרפצ׳יו סלק וקרפצ׳יו קולרבי

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

2 צלחות גדולות

שיתוף המתכון

שתי מנות ראשונות מרשימות, שמכינים בדקה! הן מלאות בטעם ופשוט יפות וחגיגיות לשולחן החג

מרכיבים:

לקרפצ׳יו סלק:

3-4 סלקים בואקום / מבושלים

5 אגוזי מלך

מעט גבינת פטה

חומץ בלסמי מצומצם

עלי אורוגולה / רוקט

לקרפצ׳יו קולרבי:

2 קולרבי קלופים

חצי אגס

חופן שקדים מולבנים פרוסים

2 כפות סילאן

מעט תבלין צ׳ילי גרוס

חצי כפית מלח גס

כף מיץ לימון

כף שמן זית

אופן הכנה:

1. נפרוס במנדולינה את הירקות דק מאוד

2. נסדר את הסלק בצלחת גדולה בשכבה דקה. נסדר את הקולרבי בצלחת נפרדת

3. על הסלק נפזר פטה מגורדת, אגוזי מלך שנקצוץ, עלי אורוגולה / רוקט וחומץ בלסמי

4. על הקולרבי נפזר חופן שקדים פרוסים, חצי אגס שנחתוך לקוביות קטנות ותבלינים. נוסיף סילאן

5. נגיש מיד

שיתוף המתכון

דירוג ממוצע 0 / 5. כמות דירוגים 0

עדיין לא דירגו את הכתבה / מתכון, דרגו אותו :)

קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

פנקייק מושלם

בכל שבת אצלנו יש נוהל שבת! בלילה מהירה ופנקייקים מושלמים ומפנקים. כל אחד בוחר את

תבשיל אוסובוקו חגיגי

התבשיל הכי חגיגי שיהיה על שולחן החג שלכם, נתח אוסובוקו מרשים שמתבשל ביין אדום ביחד

עוף בדבש בתבנית אחת

זה המתכון שאתם חייבים בשולחן החג שלכם! העוף יוצא עסיסי מאוד, אני השתמשתי בפרגיות עם

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן