שתי מנות ראשונות מרשימות, שמכינים בדקה! הן מלאות בטעם ופשוט יפות וחגיגיות לשולחן החג
פטריות ממולאות בשר ברוטב
אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם
משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג
שתי מנות ראשונות מרשימות, שמכינים בדקה! הן מלאות בטעם ופשוט יפות וחגיגיות לשולחן החג
לקרפצ׳יו סלק:
3-4 סלקים בואקום / מבושלים
5 אגוזי מלך
מעט גבינת פטה
חומץ בלסמי מצומצם
עלי אורוגולה / רוקט
לקרפצ׳יו קולרבי:
2 קולרבי קלופים
חצי אגס
חופן שקדים מולבנים פרוסים
2 כפות סילאן
מעט תבלין צ׳ילי גרוס
חצי כפית מלח גס
כף מיץ לימון
כף שמן זית
1. נפרוס במנדולינה את הירקות דק מאוד
2. נסדר את הסלק בצלחת גדולה בשכבה דקה. נסדר את הקולרבי בצלחת נפרדת
3. על הסלק נפזר פטה מגורדת, אגוזי מלך שנקצוץ, עלי אורוגולה / רוקט וחומץ בלסמי
4. על הקולרבי נפזר חופן שקדים פרוסים, חצי אגס שנחתוך לקוביות קטנות ותבלינים. נוסיף סילאן
5. נגיש מיד
אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם
אחד הסירים היותר טעימים שפשוט לא תפסיקו לאכול ממנו! השילוב של הבשר הרך עם הבצלים
אני יודעת שיש מלא מתכונים חגיגיים עכשיו, אבל את הנתח הזה אתם חייבים בשולחן שלכם!
רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים