אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכון לקרפצ׳יו סלק וקרפצ׳יו קולרבי

שתי מנות ראשונות מרשימות, שמכינים בדקה! הן מלאות בטעם ופשוט יפות וחגיגיות לשולחן החג

שיתוף המתכון

מרכיבים

לקרפצ׳יו סלק: 3-4 סלקים בואקום / מבושלים 5 אגוזי מלך מעט גבינת פטה חומץ בלסמי מצומצם עלי אורוגולה / רוקט לקרפצ׳יו קולרבי: 2 קולרבי קלופים חצי אגס חופן שקדים מולבנים פרוסים 2 כפות סילאן מעט תבלין צ׳ילי גרוס חצי כפית מלח גס כף מיץ לימון כף שמן זית

שלבי הכנה

1. נפרוס במנדולינה את הירקות דק מאוד 2. נסדר את הסלק בצלחת גדולה בשכבה דקה. נסדר את הקולרבי בצלחת נפרדת 3. על הסלק נפזר פטה מגורדת, אגוזי מלך שנקצוץ, עלי אורוגולה / רוקט וחומץ בלסמי 4. על הקולרבי נפזר חופן שקדים פרוסים, חצי אגס שנחתוך לקוביות קטנות ותבלינים. נוסיף סילאן 5. נגיש מיד

גלריית תמונות

0 0 votes
דירוג מתכון
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
Bookmark (1)
Please login to bookmarkClose

No account yet? Register

הקופונים שלי

קופון לפוד אפיל (food appeal)

20% הנחה על כל החנות

מידע נוסף

קופון להני – heny

15% הנחה על כל מוצרי האתר

מידע נוסף

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן