שתי מנות ראשונות מרשימות, שמכינים בדקה! הן מלאות בטעם ופשוט יפות וחגיגיות לשולחן החג

פנקייק מושלם
בכל שבת אצלנו יש נוהל שבת! בלילה מהירה ופנקייקים מושלמים ומפנקים. כל אחד בוחר את
משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג
שתי מנות ראשונות מרשימות, שמכינים בדקה! הן מלאות בטעם ופשוט יפות וחגיגיות לשולחן החג
לקרפצ׳יו סלק:
3-4 סלקים בואקום / מבושלים
5 אגוזי מלך
מעט גבינת פטה
חומץ בלסמי מצומצם
עלי אורוגולה / רוקט
לקרפצ׳יו קולרבי:
2 קולרבי קלופים
חצי אגס
חופן שקדים מולבנים פרוסים
2 כפות סילאן
מעט תבלין צ׳ילי גרוס
חצי כפית מלח גס
כף מיץ לימון
כף שמן זית
1. נפרוס במנדולינה את הירקות דק מאוד
2. נסדר את הסלק בצלחת גדולה בשכבה דקה. נסדר את הקולרבי בצלחת נפרדת
3. על הסלק נפזר פטה מגורדת, אגוזי מלך שנקצוץ, עלי אורוגולה / רוקט וחומץ בלסמי
4. על הקולרבי נפזר חופן שקדים פרוסים, חצי אגס שנחתוך לקוביות קטנות ותבלינים. נוסיף סילאן
5. נגיש מיד
דירוג ממוצע 0 / 5. כמות דירוגים 0
עדיין לא דירגו את הכתבה / מתכון, דרגו אותו :)
בכל שבת אצלנו יש נוהל שבת! בלילה מהירה ופנקייקים מושלמים ומפנקים. כל אחד בוחר את
התבשיל הכי חגיגי שיהיה על שולחן החג שלכם, נתח אוסובוקו מרשים שמתבשל ביין אדום ביחד
זה המתכון שאתם חייבים בשולחן החג שלכם! העוף יוצא עסיסי מאוד, אני השתמשתי בפרגיות עם
רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים