את המתכון הזה חברה שלי דני נתנה לי לפני כמה שנים ומאז הוא הפך קבוע בבית שלנו! הם קלים להכנה, הכל בקערה אחת ויוצאים קראנצ׳יים בטירוף.
פטריות ממולאות בשר ברוטב
אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם
משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג
את המתכון הזה חברה שלי דני נתנה לי לפני כמה שנים ומאז הוא הפך קבוע בבית שלנו! הם קלים להכנה, הכל בקערה אחת ויוצאים קראנצ׳יים בטירוף.
1. נערבב הכל היטב בקערה נרסס מעט שמן על תבנית עם נייר אפייה ונשטח את הקרקרים דק דק.
2. נכניס את הקרקרים לאפייה בתנור על 150 מעלות בטורבו במשך 40-5 דק ועד שהקרקרים זהובים.
3. נוציא ונצנן היטב. נשבור את הקרקרים ונשמור בצנצנת
אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם
אחד הסירים היותר טעימים שפשוט לא תפסיקו לאכול ממנו! השילוב של הבשר הרך עם הבצלים
אני יודעת שיש מלא מתכונים חגיגיים עכשיו, אבל את הנתח הזה אתם חייבים בשולחן שלכם!
רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים