אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found
kzizutof

מתכון לקציצות עוף

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

25 יחידות

שיתוף המתכון

אחותי שילדה לא מזמן תינוק מתוק כמו סוכריה והכניסה אחיין חדש למשפחה, ביקשה ממני לעזור ולבשל אצלה משהו קליל שהבנות הגדולות שלה יאהבו. אחרי בדיקת מצרכים קטנה החלטתי להכין את הדבר המושלם הזה. אפשר להכין להן רוטב אדום, או שאפשר כמוני, לבלוס אותן אחת אחרי השנייה ביחד עם אחייניות שלי מעל המחבת הרותחת. המתכון הזה באמת קליל וטעים!

מרכיבים:

  • חצי קילו עוף טחון
  • צרור כוסברה קצוצה
  • שני גזרים מגוררים
  • תפוח אדמה מבושל ומגורר
  • 2 שיני שום כתושות
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית פלפל
  • חצי כפית כמון
  • חצי כוס פירורי לחם
  • ביצה אחת
  • שמן לטיגון

לגרסה ללא גלוטן:

החליפו את פירורי הלחם בקמח ללא גלוטן \ קמח תפוחי אדמה

אופן הכנה:

  1. הדרך הקלה להכין את המתכון הזה, היא להניח את המצרכים במעבד המזון עד שהם הופכים לתערובת אחידה. אם אין ברשותכם מעבד מזון, תקצצו את המרכיבים דק דק ככה שיהפכו לקציצה אחידה.
  2. לאחר איחוד החומרים, יש לחמם מחבת עם שמן לטיגון. שכבת השמן לא צריכה להיות עבה מדי אך כזו שתעטוף את הקציצה בצורה טובה ביותר. מעל המחבת ובידיים רטובות מכינים את הקציצות ומניחים בשמן הרותח. תדאגו לשטח את הקציצות ככה שהן ייטגנו ויתבשלו בפנים, השתדלו לעבוד על אש נמוכה כדי לא לשרוף את השכבה החיצונית.
  3. הקציצות מושלמות גם ככה ואפשר להוסיף להן רוטב אדום או צהוב, מה שרק תרצו.

שיתוף המתכון

0 0 votes
דירוג מתכון
קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

פטריות ממולאות בשר ברוטב

אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם

אוסובוקו ובצלים ממולאים

אחד הסירים היותר טעימים שפשוט לא תפסיקו לאכול ממנו! השילוב של הבשר הרך עם הבצלים

נתח בריסקט עם ירקות שורש

אני יודעת שיש מלא מתכונים חגיגיים עכשיו, אבל את הנתח הזה אתם חייבים בשולחן שלכם!

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן