אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכון לכרישה ממולאת

סיר טעים, צמחוני וטבעוני, שמתאים לכולם! הכרישה מקבלת זיגוג עדין מרוטב הרימונים והסילאן והטעם שמתקבל פשוט מדהים ומיוחד!

שיתוף המתכון

מרכיבים

  • למילוי:

  • 2 כוסות אורז עגול שנעשה לו חצי בישול (על כל כוס אורז כוס מים ובישול של עשר דקות)
  • חצי צרור פטרוזיליה
  • חצי צרור כוסברה
  • כפית בהרט
  • כפית כמון
  • כפית שום כתוש / 3 שיני שום כתושות
  • 3 כפות שמן זית
  • רסק קטן
  • 4 כפות רכז רימונים
  • 4 כפות סילאן
  • מלח, פלפל
  • לרוטב

  • רבע כוס רכז רימונים
  • רבע כוס סילאן
  • מיץ מלימון אחד
  • 3 כוסות מים
מלמעלה: גרגירי רימון

שלבי המתכון צולמו בוידאו לרשתות החברתיות

למעבר לוידאו

שלבי הכנה

  1. הכנת מילוי: בסיר נחמם כף שמן ונוסיף את האורז עם 2 כוסות מים. נבשל את האורז עשר דקות עד שהמים נספגים, נכבה את האש ונעביר את האורז לקערה לצינון. נוסיף כוסברה ופטרוזיליה קצוצים, תבלינים ורטבים. נערבב הכל ונניח בצד
  2. נמלא את הכרישות בחצי כף מהמילוי, ואת הכרישות שלא השתמשנו בהן או שהיו קטנות מדי נקצוץ. נניח בסיר 2 כפות שמן ואת הכרישה הקצוצה. נסדר שכבה או שלי שכבות של הכרישה הממולאת בצפיפות בסיר.
  3. נסגור ברוטב ובמים שמכסים את הסיר רק עד לגובה הכרישה ונניח מעל צלחת שתדחוס את הכל כך שהכרישה לא תצוף למעלה. נסגור במכסה
  4. נבשל על אש נמוכה שעה נסיר את הצלחת ונכניס להשחמה בתנור לעוד חצי שעה
  5. מלמעלה נפזר גרגירי רימון להגשה. ניתן להכין מראש ולחמם לפני ההגשה

גלריית תמונות

0 0 votes
דירוג מתכון
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
Bookmark (0)
Please login to bookmarkClose

No account yet? Register

הקופונים שלי

קופון לפוד אפיל (food appeal)

20% הנחה על כל החנות

מידע נוסף

קופון להני – heny

15% הנחה על כל מוצרי האתר

מידע נוסף

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן