אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

שיתוף המתכון

סיר טעים, צמחוני וטבעוני, שמתאים לכולם! הכרישה מקבלת זיגוג עדין מרוטב הרימונים והסילאן והטעם שמתקבל פשוט מדהים ומיוחד!

מרכיבים:

  • למילוי:

  • 2 כוסות אורז עגול שנעשה לו חצי בישול (על כל כוס אורז כוס מים ובישול של עשר דקות)
  • חצי צרור פטרוזיליה
  • חצי צרור כוסברה
  • כפית בהרט
  • כפית כמון
  • כפית שום כתוש / 3 שיני שום כתושות
  • 3 כפות שמן זית
  • רסק קטן
  • 4 כפות רכז רימונים
  • 4 כפות סילאן
  • מלח, פלפל
  • לרוטב

  • רבע כוס רכז רימונים
  • רבע כוס סילאן
  • מיץ מלימון אחד
  • 3 כוסות מים

מלמעלה: גרגירי רימון

אופן הכנה:

  1. הכנת מילוי: בסיר נחמם כף שמן ונוסיף את האורז עם 2 כוסות מים. נבשל את האורז עשר דקות עד שהמים נספגים, נכבה את האש ונעביר את האורז לקערה לצינון. נוסיף כוסברה ופטרוזיליה קצוצים, תבלינים ורטבים. נערבב הכל ונניח בצד
  2. נמלא את הכרישות בחצי כף מהמילוי, ואת הכרישות שלא השתמשנו בהן או שהיו קטנות מדי נקצוץ. נניח בסיר 2 כפות שמן ואת הכרישה הקצוצה. נסדר שכבה או שלי שכבות של הכרישה הממולאת בצפיפות בסיר.
  3. נסגור ברוטב ובמים שמכסים את הסיר רק עד לגובה הכרישה ונניח מעל צלחת שתדחוס את הכל כך שהכרישה לא תצוף למעלה. נסגור במכסה
  4. נבשל על אש נמוכה שעה נסיר את הצלחת ונכניס להשחמה בתנור לעוד חצי שעה
  5. מלמעלה נפזר גרגירי רימון להגשה. ניתן להכין מראש ולחמם לפני ההגשה

שיתוף המתכון

0 0 votes
דירוג מתכון
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

לחמניות בזיגוג דבש

שילוב של בייגלה ירושלמי ופרצעל בזיגוג דבש ובמיוחד לראש השנה! לחמניה טעימה ורכה מבפנים שהכי

פסטייה מרוקאית

סתיו סעדון המוכשרת הגיעה ללמד אותי איך להכין את הפסטייה שלה, זו שהיא מכינה כבר

קרפ כמו בדוכנים

יש מישהו שיכול לעבור ליד ריח קרפ בדוכן ולא לעצור? ריח ממכר שפשוט עושה חשק

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן