אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

שעתיים

שושני גביניות ודובדבנים

המאפה שלכם לשבת! שושני גביניות בטעם של גביניות במאפייה בתוספת דובדבנים טריים! הכי טעים ורך שתכינו ובהרבה פחות זמן ממה

רוסטביף סינטה חגיגי

אני מבטיחה לכם שברגע שתגישו את המנה הזו למרכז השולחן אין אחד ואחת שלא יגידו וואו! הנתח פשוט להכנה והחיתוך

סמבוסק חומוס

סמבוסק חומוס עיראקי! אין מישהו שבא ממשפחה עיראקית ולא גדל עם הסמבוסק הזה ביד. בוודאות. וזה הכי טעים בעולם. הכנתי

בגט

בגט קלאסי בקלות

יש איזה דיבור כזה, שבגט זה משהו שממש קשה להכין! אז אני הולכת לגלות לכם את האמת: בגט קלאסי הוא

אלפחורס הוואנה

אלפחורס הוואנה

בפעם הראשונה שאכלתי אלפחורס הוואנה בארגנטינה התאהבתי מיד. עוגיה רכה במילוי ריבת חלב ובציפוי שוקולד. שלמות! הכנתי את הגרסה הביתית

עלי גפן

עלי גפן ממולאים

מוכנים? כי להכין עלי גפן זה באמת לא מסובך כמו שחשבתם! הכי קל בעולם וזו העונה של עלי הגפן הטריים

מאפה קינמון רך

מאפה שמרים רך

יום שישי בבוקר וכל הבית כבר מלא בריח של קינמון וחמאה…מאפה שמרים רך במילוי קינמון שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול!

סופריטו בשר

כבר חשבתם מה אתם מכינים בסופ”ש הקרוב? יש לי את הסיר המושלם בשבילכם! סופריטו עם בשר עסיסי ורך רך רך

אצבעות שום במילוי מוצרלה

עוד מתכון מושלם לשבועות! אצבעות לחם שום רכות רכות במילוי גבינת מוצרלה נמתכת שמוגשות עם רוטב פיצה שישדרג את הכל.

דילוג לתוכן