אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

שעתיים

מפרום כרובית

אחד הסירים הטעימים להכנה! מתאים לשולחן שבת וכולם יאהבו את השילוב המהמם בין הכרובית הרכה, הבשר והרוטב האדום הקלאסי

כרוב ממולא

זה סיר שאני באמת לא יכולה לעמוד בפניו… כרוב ממולא באורז שמתבשל בתנור ויוצא כמו סוכריות. נפלתי על חצי סיר

סמבוסק פריקסה

אחד המתכונים שהכי ריגשו אותי לאחרונה! זה שילוב מושלם, שלוקח את הפריקסה הקלאסי לתוך בצק סמבוסק אפוי ויוצר פה משהו

גביניות מתוקות

איך שמגיע החורף באלי גביניות מבצק שמרים רך, מפנק ועשיר במילוי מתוק שהוא בול כמו הגביניות במאפייה! הכנתי אותן בצורה

פנזרוטי

השמן כבר מוכן לחנוכה, אז אם בא לכם לקבל את האורחים עם מאפה מלוח לפתיחה – הסופגניה האיטלקית במילוי רוטב

שושני גביניות ודובדבנים

המאפה שלכם לשבת! שושני גביניות בטעם של גביניות במאפייה בתוספת דובדבנים טריים! הכי טעים ורך שתכינו ובהרבה פחות זמן ממה

רוסטביף סינטה חגיגי

אני מבטיחה לכם שברגע שתגישו את המנה הזו למרכז השולחן אין אחד ואחת שלא יגידו וואו! הנתח פשוט להכנה והחיתוך

סמבוסק חומוס

סמבוסק חומוס עיראקי! אין מישהו שבא ממשפחה עיראקית ולא גדל עם הסמבוסק הזה ביד. בוודאות. וזה הכי טעים בעולם. הכנתי

דילוג לתוכן