אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכון לפרנה אוורירית בטאבון

פרנה אוורירית ורכה שיוצאת כמו ענן בטאבון הביתי. אחד הדברים הטעימים להכניס לתוכה זה קציצות דגים ברוטב, שילוב מושלם! המתכון המלא ממש כאן

שיתוף המתכון

מרכיבים

  • קילו קמח לבן
  • כפית וחצי שמרים יבשים
  • כף סוכר
  • חצי כוס שמן צמחי (100 מ״ל)
  • 2.5 כוסות מים (600 מ״ל)
  • כף מלח

שלבי הכנה

  1. אל קערה או קערת המיקסר עם וו לישה נכניס קמח, שמרים, סוכר ושמן ונתחיל ללוש. נוסיף את המים בהדרגה תוך לישה. הבצק מאוד רך ודביק כדי שהפרנה תצא אוורירית. נוסיף לבסוף את המלח ונלוש לפחות 7 דקות.
  2. בידיים משומנות נעביר את הבצק לקערה משומנת ונניח להתפחה במשך שעה וחצי עד שעתיים.
  3. נחלק את הבצק לכדורים במשקל 100 גרם. נניח אותם להתפחה של חצי שעה כשהם מכוסים במגבת.
  4. נקמח את משטח העבודה ונשטח כל כדור לעיגול. נחלק כל כדור לחצי ונניח לאפייה בטאבון ב300 מעלות עד שהפרנה מתנפחת ומקבלת קראסט

גלריית תמונות

0 0 votes
דירוג מתכון
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
Bookmark (0)
Please login to bookmarkClose

No account yet? Register

הקופונים שלי

קופון לפוד אפיל (food appeal)

20% הנחה על כל החנות

מידע נוסף

קופון להני – heny

15% הנחה על כל מוצרי האתר

מידע נוסף

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן