אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

חצי שעה

סמבוסק פריקסה

אחד המתכונים שהכי ריגשו אותי לאחרונה! זה שילוב מושלם, שלוקח את הפריקסה הקלאסי לתוך בצק סמבוסק אפוי ויוצר פה משהו

גביניות מתוקות

איך שמגיע החורף באלי גביניות מבצק שמרים רך, מפנק ועשיר במילוי מתוק שהוא בול כמו הגביניות במאפייה! הכנתי אותן בצורה

חמין פסטה ופרגיות

מנת הדגל של אמא שלי שכולנו עפים עליה וממש אוהבים שהיא מכינה! הפסטה יוצאת קצת קריספית מבחוץ ומבפניפ הכל רך

פנזרוטי

השמן כבר מוכן לחנוכה, אז אם בא לכם לקבל את האורחים עם מאפה מלוח לפתיחה – הסופגניה האיטלקית במילוי רוטב

תבשיל אוסובוקו חגיגי

התבשיל הכי חגיגי שיהיה על שולחן החג שלכם, נתח אוסובוקו מרשים שמתבשל ביין אדום ביחד עם תאנים. תבשיל עם המון

עוף בדבש בתבנית אחת

זה המתכון שאתם חייבים בשולחן החג שלכם! העוף יוצא עסיסי מאוד, אני השתמשתי בפרגיות עם עצם שבעיניי הן יוצאות פשוט

בלינצ׳ס גבינה ופטריות נוסטלגי

למנה הזאת אנחנו קוראים המנה המנחמת וינירי מכין לי אותה כל פעם שאני קצת עצובה. בלינצ׳סים דקיקים במילוי גבינה ופטריות

שקשוקה מרגז

שקשוקה מרגז ושרי

שקשוקה קלילה עם נקניקיות מרגז שמרימות אותה בטירוף והופכות את השקשוקה לטעימה יותר, משביעה, קלה להכנה וסוגרת פינה לכל ארוחה

שושני גביניות ודובדבנים

המאפה שלכם לשבת! שושני גביניות בטעם של גביניות במאפייה בתוספת דובדבנים טריים! הכי טעים ורך שתכינו ובהרבה פחות זמן ממה

דילוג לתוכן