אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

חצי שעה

פנזרוטי

השמן כבר מוכן לחנוכה, אז אם בא לכם לקבל את האורחים עם מאפה מלוח לפתיחה – הסופגניה האיטלקית במילוי רוטב

תבשיל אוסובוקו חגיגי

התבשיל הכי חגיגי שיהיה על שולחן החג שלכם, נתח אוסובוקו מרשים שמתבשל ביין אדום ביחד עם תאנים. תבשיל עם המון

עוף בדבש בתבנית אחת

זה המתכון שאתם חייבים בשולחן החג שלכם! העוף יוצא עסיסי מאוד, אני השתמשתי בפרגיות עם עצם שבעיניי הן יוצאות פשוט

בלינצ׳ס גבינה ופטריות נוסטלגי

למנה הזאת אנחנו קוראים המנה המנחמת וינירי מכין לי אותה כל פעם שאני קצת עצובה. בלינצ׳סים דקיקים במילוי גבינה ופטריות

שקשוקה מרגז

שקשוקה מרגז ושרי

שקשוקה קלילה עם נקניקיות מרגז שמרימות אותה בטירוף והופכות את השקשוקה לטעימה יותר, משביעה, קלה להכנה וסוגרת פינה לכל ארוחה

שושני גביניות ודובדבנים

המאפה שלכם לשבת! שושני גביניות בטעם של גביניות במאפייה בתוספת דובדבנים טריים! הכי טעים ורך שתכינו ובהרבה פחות זמן ממה

פתיתים וקציצות

קציצות ופתיתים בסיר אחד

הילדים יוצאים לחופש הגדול וזאת סיבה מצוינת לסירים קלים להכנה, טעימים מאוד וכאלו שלא יימאס להם מהם! לדעתי, אחד הסירים

בעבע בתמר

עוגיות התמרים האלו הן זיכרון לכל מי שגדל בבית עיראקי! נכנסתי למטבח, הוצאתי את הכלי היפה של סבתא ננה ז״ל,

דילוג לתוכן