
פנזרוטי
השמן כבר מוכן לחנוכה, אז אם בא לכם לקבל את האורחים עם מאפה מלוח לפתיחה – הסופגניה האיטלקית במילוי רוטב
משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג
השמן כבר מוכן לחנוכה, אז אם בא לכם לקבל את האורחים עם מאפה מלוח לפתיחה – הסופגניה האיטלקית במילוי רוטב
התבשיל הכי חגיגי שיהיה על שולחן החג שלכם, נתח אוסובוקו מרשים שמתבשל ביין אדום ביחד עם תאנים. תבשיל עם המון
יש משהו שאני יכולה לאכול כל יום כל היום- פיצה! כשארז נולד ביקשתי כמתנת לידה טאבון. ניסיתי המון מתכונים עד
עוגיות התמרים האלו הן זיכרון לכל מי שגדל בבית עיראקי! נכנסתי למטבח, הוצאתי את הכלי היפה של סבתא ננה ז״ל,
המנה הזו תרשים את כל מי שיושב סביב השולחן ותגרום לו להגיד וואו כשתחתכו אותה. בשר ואורז עטופים בחצילים –
אחת מהמנות הכי מיוחדות ומרשימות שיש! קבב עם מלא טעם שמתבשל בתוך רוטב עגבניות ואת הכל עוטף בצק דקיק וטעים…המנה
אחד המאפים שאני הכי אוהבת להכין ובמיוחד לאכול 🤭 בייגלה ירושלמי מפוצץ שומשום במילוי של גבינות טעימות. כשהכל חם וואו
אם נולדתם בשנות ה90 כמעט באופן בדוק טעמתם שוקופאי בבורגראנץ’ והתאהבתם! למי שבמקרה פספס ולא מכיר, מדובר בבצק דקיק ממולא
סמבוסק חומוס עיראקי! אין מישהו שבא ממשפחה עיראקית ולא גדל עם הסמבוסק הזה ביד. בוודאות. וזה הכי טעים בעולם. הכנתי