אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

בינוני

פנזרוטי

השמן כבר מוכן לחנוכה, אז אם בא לכם לקבל את האורחים עם מאפה מלוח לפתיחה – הסופגניה האיטלקית במילוי רוטב

תבשיל אוסובוקו חגיגי

התבשיל הכי חגיגי שיהיה על שולחן החג שלכם, נתח אוסובוקו מרשים שמתבשל ביין אדום ביחד עם תאנים. תבשיל עם המון

מדריך לפיצה בטאבון

יש משהו שאני יכולה לאכול כל יום כל היום- פיצה! כשארז נולד ביקשתי כמתנת לידה טאבון. ניסיתי המון מתכונים עד

בעבע בתמר

עוגיות התמרים האלו הן זיכרון לכל מי שגדל בבית עיראקי! נכנסתי למטבח, הוצאתי את הכלי היפה של סבתא ננה ז״ל,

בייגלה ירושלמי במילוי גבינות

אחד המאפים שאני הכי אוהבת להכין ובמיוחד לאכול 🤭 בייגלה ירושלמי מפוצץ שומשום במילוי של גבינות טעימות. כשהכל חם וואו

שוקו פאי

שוקופאי

אם נולדתם בשנות ה90 כמעט באופן בדוק טעמתם שוקופאי בבורגראנץ’ והתאהבתם! למי שבמקרה פספס ולא מכיר, מדובר בבצק דקיק ממולא

סמבוסק חומוס

סמבוסק חומוס עיראקי! אין מישהו שבא ממשפחה עיראקית ולא גדל עם הסמבוסק הזה ביד. בוודאות. וזה הכי טעים בעולם. הכנתי

דילוג לתוכן