אחד הסירים המיוחדים והטעימים שהכנתי! שילוב של בשר רך בבישול איטי ביחד עם בצק פריך של בורקס… מתקבל פה סיר עם טעמים וואו שישדרג לכם את ארוחת השבת והכי כיף שאפשר להכין את זה בקלות, הכל בסיר אחד, לסגור ולשכוח מהסיר לכמה שעות עד שהבשר רך רך רך.
אחד הסירים המיוחדים והטעימים שהכנתי! שילוב של בשר רך בבישול איטי ביחד עם בצק פריך של בורקס… מתקבל פה סיר עם טעמים וואו שישדרג לכם את ארוחת השבת והכי כיף שאפשר להכין את זה בקלות, הכל בסיר אחד, לסגור ולשכוח מהסיר לכמה שעות עד שהבשר רך רך רך.

הצטרפו לניוזלטר שלי ותקבלו קופונים, מתכונים טעימים, טיפים קולינריים ועדכונים ישירות למייל!
רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים