אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

בשר בכיסוי בצק

מתכון לבשר עסיסי בכיסוי בצק פילאס

אחד הסירים המיוחדים והטעימים שהכנתי! שילוב של בשר רך בבישול איטי ביחד עם בצק פריך של בורקס… מתקבל פה סיר עם טעמים וואו שישדרג לכם את ארוחת השבת והכי כיף שאפשר להכין את זה בקלות, הכל בסיר אחד, לסגור ולשכוח מהסיר לכמה שעות עד שהבשר רך רך רך.

שיתוף המתכון

מרכיבים

מרכיבים

  • קילו קוביות בשר צלעות / צלי כתף
  • 1 בצל חתוך לרצועות
  • קופסת גרגירי חומוס שימורים / גרגירי חומוס קפוא
  • פלפל אדום חתוך לרצועות
  • חציל אחד חתוך לקוביות
  • 3-4 פלפל אדום יבש
  • ראש שום מפורק
  • חצי כף מלח
  • רבע כף פלפל שחור
  • כפית תבלין ראס אל חנות
  • כפית פפריקה אדומה
  • חצי כפית פפריקה אדומה חריפה
  • 500 גרם בצק פילאס / עלים מרודד

שלבי הכנה

  1. נחמם מעט שמן בסיר שמתאים גם לתנור. נתחיל לצרוב את נתחי הבשר משני הצדדים. נכניס את הבצל, נוסיף את הפלפל, החצילים, גרגירי החומוס והתבלינים.
  2. נוסיף 3 כוסות מים ונסגור. נביא לרתיחה וננמיך את האש. ניתן להכל להתבשל במשך 3-4 שעות על אש נמוכה. כל חצי שעה נוודא שיש מספיק נוזלים ונוסיף במידת הצורך.
  3. אחרי שהבשר רך מאוד נסיר את הסיר מהאש, נצנן מעט. נחמם תנור ל200 מעלות בטורבו. נוסיף לסיר חצי כוס מים ונפרוס מעל הסיר את הבצק. נמתח את הבצק על צידי הסיר. אם הבצק שוקע מעט פנימה מהחום זה בסדר וזה יסתדר באפייה.
  4. ניצור חורים קטנים בבצק ונכניס לאפייה עד שהבצק זהוב ופריך

 

גלריית תמונות

0 0 votes
דירוג מתכון
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

הקופונים שלי

קופון להני – heny

20% הנחה על כל מוצרי האתר

מידע נוסף

קופון לדיאט אנג'ל

150 ש"ח הנחה

מידע נוסף

קופון לפוד אפיל (food appeal)

20% הנחה על כל החנות

מידע נוסף

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

דילוג לתוכן