אוסובוקו ובצלים ממולאים
אחד הסירים היותר טעימים שפשוט לא תפסיקו לאכול ממנו! השילוב של הבשר הרך עם הבצלים והרוטב המתקתק זאת פשוט תוצאה
משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג
אחד הסירים היותר טעימים שפשוט לא תפסיקו לאכול ממנו! השילוב של הבשר הרך עם הבצלים והרוטב המתקתק זאת פשוט תוצאה
מנת הדגל של אמא שלי שכולנו עפים עליה וממש אוהבים שהיא מכינה! הפסטה יוצאת קצת קריספית מבחוץ ומבפניפ הכל רך
התבשיל הכי חגיגי שיהיה על שולחן החג שלכם, נתח אוסובוקו מרשים שמתבשל ביין אדום ביחד עם תאנים. תבשיל עם המון
אני זוכרת את הפעם הראשונה שאכלתי פקיילה בבית. וואו, זה היה מושלם! תבשיל נהדר שכולל תמצית עלים בדרך כלל תרד
לילדים במקום חטיף ולנו כתחליף לשייק של לפני האימון. נשנוש קייצי קפוא ומרענן מ4 מרכיבים בלבד,בלי בלנדר והכי חשוב- בלי
עגבניות שרי מיובשות עם שמן זית, שום ובזיליקום- מתכון קל ויוצא מעדן שישדרג כל מנה! כל כך קל להכין בבית
מכירים את זה שבא לכם להכין עוגה מטורפת, משוגעת, עוגת אינסטגרם כזאת? והאמת שזה נראה ממש קשה. יש כל כך
שמבורכ הוא מאפה לא כל כך מוכר, שיש בו עולם ומלואו! מאפה שמרים שנאפה בחום גבוה, ממולא תפוח אדמה ומעל