1. נבשל חבילת פסטה לפי ההוראות ונשמור כוס ממי הבישול בצד.
2. נסנן את הפסטה לקערה. נוסיף כפית בהרט, חצי כפית כורכום, כפית מלח, כפית פלפל שחור, כפית פפריקה מתוקה וחצי כפית פפריקה חריפה. נוסיף 3/4 כוס ממי הבישול ששמרנו ונראה אם יש צורך בעוד מים. הפסטה צריכה להיות רטובה אבל שהמים ייספגו בה. אם יש צורך נוסיף עוד ממי הבישול.
3. בסיר נחמם מעט שמן ונוסיף את נתחי הפרגיות. נטגן משני הצדדים ונוציא לצלחת בצד. אל אותו הסיר
4. נוסיף עוד 6-7 כפות שמן ונוסיף חצי כפית פפריקה מתוקה וחריפה, חצי כפית מלח ופלפל שחור, חצי כפית בהרט, רבע כפית כורכום ושתי שיני שום כתושות. נפתח את התבלינים בשמן ונוסיף פרוסות תפוחי אדמה שחתכנו בעובי חצי ס״מ נטגן אולן היטב.
5. נוסיף מחצית מכמות הפסטה, מעל נסדר את הפרגיות ומעל את הפסטה שנותרה. נסדר מעל נייר אפייה, נסגור עם מכסה ונכניס לתנור לאפייה ב180 מעלות למשל שעה. אחרי שעה נוריד ל130 מעלות ונבשל בין 3-6 שעות ואפשר לילה שלם. נבדוק אחרי שעתיים שיש מספיק נוזלים ושהפסטה לא מתייבשת