אני זוכרת את הפעם הראשונה שאכלתי פקיילה בבית. וואו, זה היה מושלם! תבשיל נהדר שכולל תמצית עלים בדרך כלל תרד או מנגולד, בשר שומני, שעועית רכה, הרבה שום ובישול ארוך ואיטי שהופך הכל לתבשיל מדהים. הלכתי לחקור את התבשיל הטוניסאי, הסתובבתי בין סירים של כמה אמהות טוניסאיות, והגעתי הביתה להכין את זה. הנה לכם מתכון לפקיילה נהדרת שתרצו על השולחן שלכם.
לחם שום תלושותי
אני קוראת למתכון הזה: פחמימה מנחמת. לחם שום תלושותי שפשוט כיף לאכול, מלא בטעם והכי
בתמונה כמעט אין רוטב, אפשר לעשות אותו נוזלי יותר?